Firni és társai hozták össze az eddigi legnagyobb magyar squad winstreaket

Firni és társai hozták össze az eddigi legnagyobb magyar squad winstreaket

A négyes fogat közel három tucat mérkőzést nyert meg zsinórban!

Aki figyelemmel kísérte a Fortnite Nyári Ütközet eseményeit, annak Firni neve ismerős lehet. Társával ShadyOnFire-rel a selejtező mérkőzés során az első csoportból kíméletlen mennyiségű ponttal –egész pontosan 570-nel– jutottak be a döntőbe. A selejtezőben egy nagyon szép wint is be tudtak gyűjteni, szinte lehetetlen helyzetben voltak a kör mozgását tekintve, ám a 2v1v1 szituációnak –no meg a gyors reflexeiknek– köszönhetően bezsebelték a győzelmet!

A döntőben sajnos már nem sikerült ilyen előkelő helyet elérniük, a sors sokszor közbe szólt nekik, így végül ötödik helyen zárták a kupát! A döntőről készült összefoglalót az alábbi cikkünkben olvashatjátok!

Magyar kupán sosem látott izgalmak közt derült fény a Nyári Ütközet győzteseire

Heldeus | 18/08/27 18:35 Vasárnap tartottuk meg a Fortnite Nyári Ütközet döntőjét, ahol végül 32 csapat mérkőzött meg a nyereményekért! Egy zseniális napon vagyunk túl, és ezek bizony csöppet sem üres szavak, vagy felesleges magasztolások, tényleg olyan párbajokat láthattunk, amik még egy sima duo mérkőzésen is ritkán fordulnak elő!

Más területen azonban Firni első helyen áll, nem olyan rég három társával, Revonex-szel, Sunwalkerrel és NDR-rel bődületes mennyiségű squad wint szedtek össze; hajszálpontosan 31-es winstreak íródott a nevükhöz!

Aki maga is lecsekkolná az oldalt, az itt érheti el Firni profilját! Világranglistát tekintve az oldal sajnos csak top 200-ig számol, a 200. helytől pedig még ez a 31-es sorozat is messze van, ám magyar rekordnak bizony tökéletes! Aki egyébként magyar viszonylatban rekordokat szeretne döntögetni, annak a squad ideális erre, ugyanis nagyon kevesen játszanak komoly szándékkal squad mérkőzéseket, így a számok egyelőre "alacsonyak". A világranglistára kerülés azonban már más tészta, minimum 49-es winstreak kell ahhoz, hogy oda biztosan felkerüljünk. A lehetőség azonban adott, itt van egy olyan terület, amit kis hazánkban nem művelnek túl sokan!

Hatalmas gratula Firniéknek az elért teljesítményért, csak így tovább! Ha kíváncsiak vagytok rá hogyan osztja élőben a fejeseket a magyar rekorder, akkor nézzetek be az élőadásaira!

Nézd meg Firni_ élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!