Csoportelsőként jutott tovább a kolorral fémjelzett EURONICS

Csoportelsőként jutott tovább a kolorral fémjelzett EURONICS

Tegnapi teljesítményük alapján az októberi LAN döntő szinte megkérdőjelezhetetlen.

Négy győzelem egy vereség, ez volt a tegnapi mérlege kolor új csapatának, az EURONICS így csoportelsőként várhatja a mai folytatást az ESL Pro European Championship kvalifikációjában. Az ötös viszont nem a megszokott felállással játszotta végig a tegnapi napot, hiszen faveN helyett maRky játszott az öt mérkőzésen.

A 12 csapatos selejtezőben az EURONICS az " A " csoportban kapott ahol olyan csapatokkal is meg kellett mérkőzniük, mint például a nemrég Hongkongban döntőt játszó Kinguin, illetve a fiatal francia tehetséggel, ZyWOo-val kiegészülő Team aAa

Első ellenfelük a KPI ötöse volt, ahol Cache-en mérhette össze a két csapat tudását, nagyon jól kezdett az EURONICS, az első félidőben már kilenc körös differencia volt a felek között, majd még öt kört engedvén az ellenfélnek 16-8-as végeredménnyel három ponttal kezdte meg szereplését kolor és csapata. Említésre méltó maRky teljesítménye ezen a mérkőzésen, hiszen 3.0-ás K/D és az 1.97-es rating mutatójával toronymagasan a meccs embere volt.

Második mérkőzésükön jöhetett a francia Team aAa, mely már egy komolyabb falatnak számított ellenfelek tekintetében, ahol még a pálya sem könnyített az EURONICS helyzetén, ami Nuke volt. Az első félidőt a franciák nyerték kilenc kört nyervén CT oldalon, viszont az EURONICS is rágyúrt a védekező oldalra, és egy kiélezett párharc után 16-14-re győzött a német többségű csapat. Ezen a mérkőzésen znajder volt a kulcsember a maga 32 ölésével.

Harmadik összecsapásukon az a brit Endpoint volt az ellenfél Inferno-n, ahol a végeredmény ugyanolyan szoros volt, mint az előző mérkőzésen, de a történet máshogy nézett ki. CT oldalon kezdett az EURONICS, ahol sikerült is 11 kört nyerniük, viszont nem adta magát olyan könnyen az ellenfél a második játékrészben, kitartóan küzdöttek, de nem tudták hosszabbításig visszahozni a mérkőzést, így egy újabb 16-14-es győzelmet tudhattak magukénak kolorék.

Negyedik mérkőzésük a török No Quarter Cartel ellen zajlott ahol szintén Inferno volt a pálya. Ismét CT oldalon kezdett az EURONICS, a félidőt sikerült is megnyerniük 10-5-ös arányban, itt viszont nem okoztak oly nagy galibát a törökök, 16-11-es végeredménnyel ekkor már 12 ponttal folytathatták a kvalifikációt. Ezen az összecsapáson kolor egy 1v2 szituáció megoldásának élményével lett gazdagabb, illetve ő lett a mérkőzés legjobbja, hiszen 33-18-as K/D aránnyal végzett.

Az utolsó összecsapáson a TAZ vezette Kinguin lengyel ötöse volt az ellenfél, mely mérkőzés már egy sörmeccsnek mondható, hiszen a lengyelek már fix kiesők, kolor-ék pedig fix továbbjutók voltak, az első félidőt a Kinguin be is húzta hét körös előnnyel, végül 16-11-re győztek a lengyelek. A mérkőzés után kolor Twitter oldalán elárulta, hogy borzasztóan csalódott a teljesítményét illetően az utolsó mérkőzésükön, de ettől eltekintve boldog, hiszen továbbjutottak a döntő csoportba.

A kvalifikáció a mai nap folytatódik, a következő csoportkör mérkőzéseit pedig szintén csoportelsőként kezdik, hiszen a saját beosztásukból szerzett pontjaikat magukkal hozták, így máris hat ponttal rendelkeznek, a csoportból pedig az első három jut tovább a fináléba, ami tehát karnyújtásnyira van. Három ellenfele a ma délután folyamán pedig az ALTERNATE aTTaX, a kioShiMa-val kiegészülő brit fish123, illetve az LDLC lesz, mely mérkőzésekhez természetesen magyar nyelvű közvetítés is párosul, ami 17:00-tól veszi kezdetét.

Nézd meg ESL_esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!