Boomsday Top 10 kártya, a közösség szavazatai alapján

Boomsday Top 10 kártya, a közösség szavazatai alapján

Már eltelt két nap, mióta az össze lapot felfedte nekünk a Team 5. A közösség pedig elmondta a véleményét arról, hogy mely lapok voltak a legjobbak; lássuk.

Ahogy az lenni szokott minden kiegészítőnél, a közösség leadta a szavazatait arról, hogy a különböző kártyák mennyire erősek, vagy éppen mennyire gyengék. Ebben a cikkben a Hearthstonetopdecks listáját vettük alapul, ha kíváncsiak vagytok rá, akkor itt az össze lapot és persze az értékeiteket is megtaláljátok. De kezdjünk is bele, hogy mit gondolnak a játékosok, induljunk a végéről a toplistánknak.

10. Glow-Tron

4,6/5 pont

Az 1 mana 1/3 lények a legtöbb esetben rendben vannak. A statok jók, ha pedig akár kisebb buffok kerülnek rá, akkor már vélhetően egy jó tempó lény lesz, amivel előnyös cseréket lehet kihozni. Ebben a lapban pedig a legjobb, hogy az életereje magas. Egyébként az a durva, hogy van olyan, aki inkább Magnetic célpontnak mondja, mint olyan, amivel magnetizál az ember. Ettől függetlenül, erős statok, jó képesség, szolid lap.

9. Elementary Reaction

4,6/5 pont

Az ilyen kártyáknál mindig az aranymetszetből, az Arcane Intellectből indul ki az ember. Az 3 mana = 2 lap húzás. Ennél a Shaman lapnál ez gyakorlatilag 2 mana 2 kártya, ami egyből jobb. Persze ez másolja, amit húzunk, de ez a lényegen sokat nem változtat. Inkább nézzük meg, hogy az egész olyan, mint a Mimic Pod, csak az 3 mana. Az persze már jó kérdés, hogy lesz-e játszható Elemental Shaman pakli, ahova elfér, hiszen a képesség magában, a feltétel nélkül, átlagon aluli.

8. Venomizer

4,6/5 pont

Ebben első látásra nincs olyan hatalmas erő, de nagyon sok olyan Mech van, amivel megéri összepakolni. Kezdhetjük, akár a Framebottal, ahol a statok iszonyatosak lesznek. De, ha arra gondolok, hogy ott a Missile Launcher, ami a kör végén 1-et sebez minden más lényre, akkor bele se merek gondolni, hogy milyen dolgok kerülték el a játékosok figyelmét.

7. Eternium Rover

4,6/5 pont

Megint láthatunk egy 1 manás 1/3-at, aminek a képessége rendben van. Elsőre nem tűnik iszonyatosan erősnek, de mivel Mech, ezért jó célpontja a Magentic lapoknak, jó potenciál van benne.

6. Juicy Psyhmelon

4,6/5 pont

Ez a lap beteg, nem annyira, mint a UI, de nagyon közel van hozzá. Jobb esetben ez egy 4 mana, húzz négy kártyát. No de, nem baj, lehet megint szidni majd a Druid-ot.

5. Dreampetal Florist

4,7/5 pont

Ez a helyezés teljesen érthető. A legtöbb esetben jó helyen landol majd a mana csökkentés, emellett pedig igazából mindegy, hogy milyen statjai vannak, van egy olyan érzésem, hogy a Big Druid egyik kedvence lesz.

4. Lab Recruiter

4,7/5 pont

A Gang Up magában nem volt túl jó, de azzal, hogy kerül mögé egy 3/2-es test még működhet is. Ezzel együtt én személy szerint nem látom benne az elsöprő erőt, de aztán lehet egy kombó pakli rámcáfol.

3. Electra Stormsurge

4,7/5 pont

Az egyből látszott, hogy ez így durva. Csak gondoljatok bele, hogy dupla Healing Rain, Far Sight vagy akármilyen más erős Shaman Spell megy vele. Nagyon sok lehetőség van benne, az tuti.

2. Omega Assembly

4,8/5 pont

Ez magában is rendben van, ha pedig megvan a 10 mana, akkor az hihetetlenül durva. Egy Control/Érték alapú pakliban bőven ott a helye.

1. Flobbidinous Floop

4,8/5 pont

No, itt csúcsosodik ki, hogy miért is fogják a fejüket sokan amiatt, hogy megint eljön a Druidstone ideje. A kártya láttán egy pakli ugrik elő: a Malygos Druid, -és ez csak egy a hihetetlen lehetőségek közül. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!