Woxic megkapta a vízumát, mégis játszhat Stockholmban!

Egy videóban jelentette be a játékos, hogy már úton van a versenyre.

A HellRaisers 2-1-re nyert a Gambit ellen beugróval, így egyelőre még életben vannak a DreamHack Masters Stockholm-on. Ez már önmagában nagy hír a rajongóik és a játékosok számára is természetesen, de az igazán nagy öröm csak azután kezdődhet, hogy kiderült: woxic csatlakozik holnap társaihoz Svédországban!

DreamHack győztes lesz a HellRaisers beugrója

A 20 éves litván az Imperial csapatából ugrik be.

A török játékos a hét elején többször is tájékoztatta a közösséget arról, hogy milyen nehézségei vannak a vízumszerzéssel, azonban mint az az alábbi rövidke videóból is kiderült, ma végre megkapta az engedélyt, hogy a svéd fővárosba utazzon. Ebben a pillanatban még úton van, de mint az a videóból is látható, nagyon boldog, mert a szerencse végre az ő oldalára állt.

A HellRaisers az utóbbi két meccsét Žygimantas "nukkye" Chmieliauskas-szal játszotta le, akit az utolsó pillanatban találtak meg woxic helyére, eredetileg pedig az Imperial játékosa. Tegnapi meccsükön kikaptak az MIBR-tól 16:11-re, de ma már eredményesek voltak egy gyengélkedő Gambit ellen, és így folytathatják a versenyt, most már woxic-kal az oldalukon. A menetrend szerint holnap 19:00-kor játszanak majd az MIBR/mousesports meccs vesztese ellen.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!