Pókemberrel egyszerűen nem lehet betelni

Pókemberrel egyszerűen nem lehet betelni

Közvetlenül a megjelenés előtt is sorra kapjuk az újabbnál újabb anyagokat.   

Még áprilisban meséltünk nektek arról, hogy már ezer éve várunk egy olyan Pókember játékra, mint amilyen szeptember 7-én fog az Insomniac Games gondozásában megérkezni. Az elmúlt időszakban iszonyatosan beindult a körülötte lévő hype, aminek hála temérdek új videót kaptunk a készülő remekműről, amik mellé most újabbak is csatlakoztak pár extra információ kíséretében. 


John Jonah Jameson neve sok Pókember rajongó számára ismerősen hangozhat, főleg akkor, ha elindítjátok a fenti videót, ami az ő narrálásával született. A segítségével bemutatják, hogy Peter Parker milyen szövetségesekre számíthat aktuális kalandja során, valamint hogy milyen ellenfelekkel kell majd megküzdenie, akik között Electro, Rhino és Skorpió biztosan helyet kap. 


Az Insomniac Games munkatársai meséltek egy kicsit arról, hogy mennyi előkészület kell egy-egy igazán látványos harcjelenet összerakásához. Külön kiemelték, hogy a munka egyik legjobb része az volt, hogy rengeteg karakter kap helyet a történetben, akik mindannyian saját egyedi stílussal rendelkeznek, amit igyekeztek a lehető legautentikusabb formában megjeleníteni.


Útközben az is kiderült, hogy már október végén meg fogjuk kapni a Spider-Man első DLC-jét, ami a The Heist nevet kapta és három új fejezettel, vadiúj sztoriküldetésekkel és challengekkel, ellenfelekkel és megszerezhető kosztümökkel érkezik október 23-án. Ezen felül még két másik kiegészítő fog érkezni a játékhoz: a novemberben megjelenő Turf Wars és a decemberi Silver Lining, de ezekről még nem osztottak meg további információkat. 

Ne feledjétek, hogy a Spider-Man szeptember 7-én fog megérkezni kizárólag PlayStation 4-re, viszont mi azért bízunk benne, hogy ha igazán nagy lesz a sikere, akkor idővel más platformokra is ellátogat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!