Egy érdekes bugnak köszönhetően dupla annyi lootot vehetünk ki a chestekből

Egy érdekes bugnak köszönhetően dupla annyi lootot vehetünk ki a chestekből

Ez a bug annyira egyértelmű, hogy fogalmunk sincs, hogyan került bele a játékba.

A Shockwave gránát lassan egy hete került be a játékba és most nagyon úgy néz ki, hogy elég komoly galibát okoz, ha valaki lámák vagy chestek közelében használja. A hiba nem kicsi és fogalmunk sincs, hogy hogyan csúszott át a tesztelésen, hiszen szinte ennek kellett volna lenni az első bugpróbának. A problémáról NoahJ456 készített videót, –így nézzük is meg, hogy pontosan miről is beszélünk.

Ahogy a videóban is láthatjátok, ha a gránát segítségével rálőjük magunkat a lámára, akkor a játék úgy érzékeli, hogy nem csak széttörted, de még ki is nyitottad a lámát, így mindenből tripla annyit kapunk, mint alapból kellene. A hiba folyamatosan reprodukálható és igazán game breaking, mivel egy láma segítségével már annyi cuccot kapunk, hogy az könnyen kitarthat a végjátékig is. Ami szomorúbb, hogy nem csak a lámáknál használhatjuk ezt a hibát, de a ládáknál is, és az sem számít, hogy kinyitottuk-e vagy sem. Igaz, itt mindenből "csak" kétszer annyit kapunk, de mindig teljesen más lootot, így nem duplikáljuk tárgyainkat, hanem plusz erőforrást szerzünk.

A cikk nem azért született, hogy ti használjátok ezt az exploitot, mivel az Epic Games még nem adott ki hivatalos közleményt, így akár kitiltásokkal is jutalmazhatják a hiba folyamatos használatát. Ettől függetlenül szinte biztosak vagyunk benne, hogy ez nem történik majd meg, hanem hamarosan kiszedik a Shockwave gránátot, ameddig megoldják a problémát.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!