Egy érdekes elmélet szerint az Epic skin utalásokat rejtett el a Spray-ekben

Egy felhasználó vette észre a szoros összefüggést az ötödik szezon skinjei és falfirkái közt!

Július elején köszöntött be az ötödik szezon, aminek természetesen már a legelején közzétette az Epic Games, hogy pontosan miket is szerezhetünk meg a Battle Pass teljesítésével. Mint ahogyan azt a negyedik szezonban bevezették, Spray-eket is feloldhatunk, amelyek között van néhány olyan, ami talán titkos mondanivalóval bírt. Egy Reddit felhasználó, CiriousR posztolta azt a videót, ami néhány ötödik szezonbeli skin és graffiti kapcsolatát boncolgatja.

They planned it all... from r/FortNiteBR

A videóban egyértelműen látható a kapocs a skinek és a graffitik között, amik nagyon úgy néz ki, hogy célzásértékűek voltak néhány érkező skinre vonatkozóan. A negyedik szezonban erre nem volt példa, könnyen elképzelhető, hogy a jövőben ez egy bevett szokás lesz a fejlesztőktől, de az is lehet, hogy csak egyszer lőtték el ennek a lehetőségét. Néhány játékos persze felvont szemöldökkel közelítette meg a kérdést, sokan egyből azt kezdték el kérdezgetni, hogy akkor mégis mikor fog jönni egy teljes alakos krumpli outfit?


Az egyértelmű volt, hogy a Spray-ek és az Emoticonok szoros összefüggésben állnak egymással (tökéletes példa erre ugyanez a krumpli alak), de az viszont már más tészta, hogy skinek is "születnek" a graffitikből. 

Van persze néhány dolog, amit nem árt tudni az Epic skin készítési szokásairól. Először is a kinézetek egy jó részéből csinálnak női és férfi változatot egyaránt. Ennek a folyamata feltehetően a skin sikerétől függ, több ízben láthattunk már példát arra, hogy megjelent a férfi változat, majd a női, vagy épp fordítva. Az utóbbi időben gyakran előfordult, hogy egyszerre adták ki a kettőt, de olyat is láttunk már, hogy a skin egyik verziója a BP-ben kapott helyet, míg a másik a shopba került be önálló kinézetként. Másik fontos dolog, hogy sok skinre igyekeznek teljes szettet készíteni, tehát Glider és Pickaxe is társul mellé. Amennyiben egy jelentősebb Glider vagy csákány skin nélkül jelenik meg, várható rá egyszer valamikor a jövőben egy kapcsolódó outfit is, mint ahogy az történt a Chomp Jr.-ral is. A Pickaxe a harmadik szezonban került be a shopba, a skinjével, a Chomp Sr.-rel pedig az ötödik szezonben ismerkedhetett meg a közösség.

Vajon milyen érdekességeket rejtett el még nekünk az Epic Games a falfirkákban és az emoticonokban? Ha mindenképp találgatni szeretnénk, –no meg összeesküvés elméleteket szőni–, akkor fel lehetne hozni példának a Thief nevű Emoticont is.

Ez a kis tolvajnak öltöztetett láma a harmadik szezon BP-jének része volt, a negyedik szezonban pedig megjelent két tolvaj skin –a Rapscallion és a Scoundrel–, amelyek ugyanezt a stílust viszik tovább csak épp outfit formájában!

Nagyon úgy néz ki, hogy némelyik hangulatjelben és graffitiben több lehet, mint puszta szórakozás, –reméljük, hogy az Epic a hatodik szezonban is folytatni fogja ezt a fajta utalgatást, nekünk ugyanis nagyon bejön!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!