Ruben a trollkodás egy következő szintjét mutatta be a tegnapi közvetítésén

Ruben a trollkodás egy következő szintjét mutatta be a tegnapi közvetítésén

Végy egy random duo társat, egy custom szervert és 42 magyart, akik partnerek a buliban!

Ruben a tegnap esti szokásos streamjében egy csöppet sem szokásos trollkodást ejtett meg a nézői legnagyobb örömére. Folytatta ismét a random duos kalandjait, amit nemcsak ő, hanem a nézői is igencsak élveznek, ugyanis rengeteg vicces pillanat szokott ezekből kisülni. Olyanok például, mint ez:

Azt hiszem nem kell külön kitérni arra, hogy miért is van ezeknek a random duoknak akkora sikere, Ruben igazi jelenségekkel találkozik időnként az ilyen meccseken. Tegnap egy abszolút normálisnak mondható játékossal hozta össze az élet, aki a top30 környékén végül ott hagyta a fogát, Ruben azonban befejezte a mérkőzést egy szép winnel. A sztori itt indul el igazán, a srác beleegyezett egy újabb mérkőzésbe, Ruben azonban a tradicionális duo helyett egy custom duot indított el.

A végeredmény természetesen az lett, amit vártunk, startrek01-nek fogalma sem volt arról, hogy mi történik itt, hogyan lehetséges ez, itt van egy rakat ember és senki sem bántja őt. A tömörülés már a kezdő szigeten elkezdődött, de Ruben itt még ki tudta vágni magát azzal, hogy a skinje miatt állnak körülöttük annyian. Az már árulkodóbb jel volt, hogy mindössze 44-en voltak a mérkőzésen, de a delikvensünk szerencsére ezt nem vette észre.

Retail Row-ba megérkezve azonban már kezdett rájönni a srác, hogy valami nem stimmel; ennyi ember egy helyen csöppet sem normális, itt valami bizony bűzlik.

Kis idő múlva egyre biztosabbra vette az úriember, hogy Ruben streamel!

Végül pedig Ruben elárulta, hogy mi is a tényállás.

Az este ezután további custom game-ekkel folytatódott, startrek nevű felhasználó pedig jó darabig emlékezni fog erre a napra. Biztos sokan gondolják azt, hogy hogy át lett verve szerencsétlen több száz ember előtt, de hát egy viccnek ez a lényege, és biztosra vehetjük, hogy visszatekintve ő is nagyon jót fog mosolyogni az egészen! Zseniális húzás volt Rubentől, amivel igencsak feldobta a közvetítés hangulatát!

A cikk végén pedig álljon itt egy másik hasonló pillanat, ahol az úriembernek le sem esett, hogy mi történik éppen!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!