Antigravitációs környezetet is érintett a Skirmish döntőjének egyik mérkőzése

Antigravitációs környezetet is érintett a Skirmish döntőjének egyik mérkőzése

Igen kis esély volt erre, mégis megtörtént!

Tegnap játszották a Summer Skirmish utolsó mérkőzéseit, a negyedik napon derült ki, hogy ki is viheti majd haza a 225 ezer dolláros fődíjat. Az első mérkőzések probléma nélkül le is mentek, a nap közepe fele azonban a kör igen érdekes területre szűkült. Azt a Fatal Fields melletti területet választotta, ahol a kocka egyik csökkentett gravitációs mezője található. Most azonban helyenként antigravitáció is fellépett, a játékosok megállás nélkül lebegtek a pályán.

Ugyanez a játékos valamivel később talált egy pontot, –ahol nem lebegett, de egy blokkal odébb már ismét a magasba emelkedett volna, hogyha nem építi be magát.

Az eredmény természetesen egy igen komoly káosz lett, a kommentátorok sem akarták elhinni azt, ami ott történik. Feltehetően a végkimenetelbe is erősen beleszólt ez a szakasz, ami egy ilyen horderejű versenyen nem biztos, hogy pozitív dolog. A kocka megjelenése is a Skirmish egyik fordulóján történt, ezt a pillanatot Ninja és DrLupo élték meg testközelből.

Ninjáék a félmillió dolláros Twitch Rivals közben ismerkedtek a kockával

Igazán bátor tett volt ez tőlük, többször is majdnem belehaltak a találkozásba!

Ettől eltekintve viszont a mérkőzés egyébként egy nagyon érdekes végjátékkal fejeződött be, a játékosok szokás szerint masszívan építgették a labirintusokat, hogy minél tovább életben maradjanak, ám egyszer le kellett zárni a meccset. Tendons volt végül az, aki egy zseniális trap killel megszerezte a győzelmet!

A kupa fődíját pedig a nap végén MorgausseTV vihette haza, a játékos több mint 60 millió Ft-tal távozott. A döntő díjazása így nézett ki:

A végső helyezések listája megtekinthető az Epic Games bejegyzésében

Hogy mennyire jó dolog bent hagyni a pálya ezen különleges területeit egy tétmérkőzésen az megkérdőjelezhető; PUBG-ban is például kiszokták kapcsolni a Red Zone-t, hogy ne zavarjon be a játékosoknak, de persze jól tudjuk, hogy az Epic teljesen eltérő módon gondolkodik. A show miatt egyértelműen jó dolog, hogyha a verseny szervereken is jelen vannak ezek a csöppet sem hétköznapi jelenségek, hiszen emlékezetes pillanatokkal ajándékoznak meg minket, ám a fair play szempontjából már megkérdőjelezhető. Értelemszerűen az Epic Games-en múlik, hogy mi szerepel a térképen és mi nem, –ők pedig, ha a show-t akarják feldobni, akkor ilyen különlegességekkel a jövőben is fogunk még találkozni!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!


Kövess Minket!