FLEAV egyre közelebb az ESEA MDL következő szezonjához

FLEAV egyre közelebb az ESEA MDL következő szezonjához

A magyar játékos egy nemzetközi csapat tagjaként tör előre.

Fodor " FLEAV " Levente és jelenlegi csapata a WE HAWT még augusztus 15-én kvalifikálta be magát az ESEA MDL Season 29 osztályozójába, melynek selejtezőjén még a spanyol többségű KPI ellenfeleként jártak sikerrel egy BO3 mérkőzésen, ahol 2-1-re tudtak győzni.

FLEAV két szigetországi játékos, név szerint Conor " conoR " McCool és Jake " Boaster " Howlett mellett –akik egykoron kolor ellenfelei voltak a Gfinity versenyén még az exceL színeiben 2017-ben– egy dán duóval (nicoodoz és ReX) vették sikeresen az osztályozó első akadályát, mely vigaszágas verseny első fordulójában a török Royal Bandits volt az ellenfelük. A velük szemben aratott győzelem felső ágon tartotta őket, a törököket pedig alsó ágra kényszerítették.

Az első pályán –mely a Royal Bandits által választott Cache volt– nagyon bekezdett a WE HAWT ellenfele, 14-1-es CT félidőt követően 16-5-re megnyerték az első összecsapást, így 1-0-ás hátrányból kellett felállnia FLEAV-nek és csapatának. Jöhetett Mirage, ahol T oldalon sikerült egy hét körös differenciát kiharcolniuk, így 11-4-ről folytathatta a WE HAWT CT oldalon, mely pályát végül 16-10-re sikerült is megnyernie, érkezhetett a mindent eldöntő Dust 2, ahol szintén egy bitang jó első félidős kezdést tudhatott magáénak a WE HAWT, 13-2-es félidőt sikerült összehozniuk védekezőoldalról, a maradék három kört pedig játszi könnyedséggel behúzták, 16-7-el diadalmaskodtak, és sikerült felállniuk egy pályás hátrányukból.

A verseny ma este 18:30-tól folytatódik, ahol már egy komolyabb csapattal kell farkasszemet nézniük, ők pedig nem más, mint a finn ENCE. Ha itt is sikerül kivívniuk a győzelmet, akkor már csak egy győzelemre lesznek attól, hogy ott legyenek az MDL 29-ik szezonjában, mely az ESL Pro League előszobájának is nevezhető.

Sok sikert kívánunk FLEAV-nek és együttesének!

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!