Izgalmas részletek derültek ki a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale módjáról

Izgalmas részletek derültek ki a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale módjáról

Manapság már úgyis ezzel lehet a legjobban lázba hozni a játékosokat.   

Az igazi Call of Duty rajongók pontosan tudják, hogy hamarosan érkezik a Black Ops 4 következő bétatesztje, aminek keretében a Blackout névre keresztelt battle royale módot próbálhatjuk ki. Ezzel a játékmóddal kapcsolatban eddig elég kevés információt osztottak meg a készítők, de most elárultak egy-két tudnivalót, ami előrevetíti, hogy milyen játékélmény vár majd minket pár nap múlva. 


A fejlesztőcsapat vezetőjének számító Dan Bunting ugyanis kiállt a nagyközönség elé és elárulta, hogy a megszokottaktól eltérően a legújabb Call of Duty battle royale módjában 80 játékos csaphat majd össze egymással. A pályára érkező emberkék mozgását ráadásul különböző járművek is segíteni fogják; így kapni fogunk egy sofőr és négy utas szállítására képes teherautót, egy kétszemélyes ATV-t egy négyszemélyes Zodiac gumihajót és egy 5 fős, Little Bird névre hallgató helikoptert is. 

Nem is kell már sokat várnunk a Blackout mód kipróbálására, hiszen első körben a PlayStation 4-en indul meg a móka szeptember 10-én, majd szeptember 14-től pedig PC-n és XBOX ONE-on is kezdetét veszi a battle royale tesztelése. Ti melyik platformon fogjátok kipróbálni?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!