Fortnite-os Monopoly-t és Nerf fegyvereket jelentett be a Hasbro

Fortnite-os Monopoly-t és Nerf fegyvereket jelentett be a Hasbro

Újabb komoly szerződést kötött az Epic Games, –ezúttal a világ legnagyobb játékgyártójával.

Az Epic Games szerencséjére a Fortnite sikere már régen túlnyúlt azon, hogy csak a játékban születhessenek exkluzív tartalmak, vagy csak a gamerek értsék, hogy mi is ez a játék. Rengeteg híradó vagy egyéb mainstream műsör foglalkozott már a témával, így már a legtöbb embernek –főleg Amerikában– nem ismeretlen dolog a játék neve. Éppen ezért döntött már egy ideje úgy az Epic Games, hogy a játékon kívül is megpróbál olyan tartalmakat gyártani, amit szívesen megvennének a játékosok vagy azok szülei, ha a fiatalabb korosztályra gondolunk. Már a Thanos-os esemény is nagyon kecsegtető volt PR szempontból, így gyorsan hallhattunk még pár hasonló együttműködést az idei évben, hiszen a Funko-val is sikerült megegyezni az Epicnek, akik bele is kezdtek a Pop! figurák gyártásába, majd a Samsunggal is sikerült egy nagyobb volumenű szerződést kötni, ami nyilván a Fortnite mobilos verziójával volt kapcsolatos.

Hamarosan érkeznek a Fortnite POP! figurák, üzletet kötött az Epic és a Funko

A népszerű bábukon felül sok mást is fog gyártani a cég!

Ezúttal viszont nagyon úgy tűnik, hogy jövőhét kedden, az az szeptember 11-én hivatalosan is bejelenti az Epic, hogy ezúttal a Hasbro-val sikerült megállapodniuk, akik elkezdenek legyártani egy teljesen egyedi Fortnie Monopoly-t, ami mellett játékhű Nerf fegyverek is érkeznek majd a boltok polcaira.

A kép véletlenül került fel a Zavvi.com oldalra, ahonnan gyorsan le is vették a pre-ordert, 35 dollárba kerül a társasjáték, amihez már a leírást is elkészítették:

Válassz karakter!

27 választható karakter

Lootolj chesteket és harcolj az ellenfeleiddel!

A dobókocka segítségével gyógyító eszközöket használhatsz, falakat építhetsz vagy megsebezheted az ellenfeleidet, míg a Loot Chest kártyák Epic tárgyakat adnak, amivel az előbb említett tevékenységek még erősebbek lesznek.

Kerüld el a vihart!

Engedd szabadjára a vihart ha áthaladsz a célmezőn, –meneküljetek vagy HP-t veszítetek!

Tartalom:

  • Pálya
  • 27 karakter
  • Skinek
  • 15 Storm kártya
  • 16 Hely kártya
  • 16 Loot Chest kártya
  • 8 fal kártya
  • 1 számokkal ellátott dobókocka
  • 1 aukciós dobókocka
  • 110 HP érme
  • Használati utasítás

A Hasbro-s együttműködés itt viszont még nem ér véget: érkeznek a Fortnite-os Nerf fegyverek is, 2019 tavaszán. Ez nem az első alkalom, hogy egy számítógépes játékkal dolgozik együtt a Hasbro, hiszen az idei évben az Overwatch is kapott nerf fegyvereket. Sajnos erről jóval kevesebb részletet tudunk, hiszen még el sem kezdték a munkálatokat. A Hasbro  szóvivője annyit árult el az IGN-nek, hogy:

"Szeretnénk elmeríteni a rajongókat egy PvP akció játékban, amit nem csak a gép előtt, de a való életben is kipróbálhatnak, méghozzá különböző kiegészítőkkel és gránátokkal, amik emulálják a játékban jól megszokott dolgokat."

Arról természetesen nem derült ki semmi, hogy mégis mekkora mértékben vagy milyen áron árulják majd a Nerf fegyvereket, –de kíváncsian várjuk, hogy végül mi sül ki ebből az együttműködésből.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!