Egy ismeretlen 4chan felhasználó felfedhette a 6. szezon részleteit

Egy ismeretlen 4chan felhasználó felfedhette a 6. szezon részleteit

Alaposan ki is fejtette, hogy mi minden vár majd ránk!

Elérkeztünk az ötödik szezon végéhez, ez pedig nemcsak a hátralévő küldetéshétből, vagy az egyre növekvő Ragnarokok számából látható, hanem a közösség viselkedéséből is. Egy szezon végével már mindenki a következőre van rápörögve, sorra születnek a különféle teóriák köszönhetően a játékosok tág fantáziájának, vagy éppen az adatbányászok munkájának.

Ezúttal egy ismeretlen 4chan felhasználó állt elő egy monológgal, amiről azt állítja, hogy ez lesz a hatodik szezonban.

Mielőtt belevágnánk

Szeretném kihangsúlyozni, hogy az úriember mondandójában bőven lehet igazság, egyrészt mert minden beleillik a képbe, másrészt pedig korábban is láthattunk már hajszálpontos szivárogtatást a negyedik szezon kezdete előtt. Igaz, akkor egy Epic Games-szes dolgozó barátjának járt el a szája, de mi a garancia arra, hogy nem ez ismétlődik meg újra? Lássuk is, hogy mit posztolt a rejtélyes ügynökünk.

A poszt alapeleme egy fotó, ami azt ábrázolja, ahogy a kocka szétrobban:

Mindennek az elindítója ez volt, ám a Fortnite Intel egyik olvasója jelezte, hogy a kép csak egy thumbnail Youtube-on.

A kép mellé azonban egy csomó szöveget is írt telis-tele hatodik szezonbeli részletekkel:

Háttértörténet

Az Enforcerek nem e világi lények, akik képtelenek a Föld atmoszférájában élni, ezért meg kell változtatniuk a környezeti feltételeket. Ezért küldték a világunkba a kockát, a mezők pedig –amiket elhelyez– az Enforcerek számára alkalmas területek. Amikor eléri Loot Lake-et, az energiái felszabadulnak, ezek a mezők pedig kétszer akkorára nőnek majd. Ez lesz az ötödik szezon vége. A hatodik szezon trailerében azt láthatjuk majd, ahogy a "főszereplő" Drift a kockához sétál, a villámcsapás azonban rá nem lesz hatással. A kocka egészen addig fogja őt támadni, mígnem felrobban.

Térkép változások

  • A Wailing Woods-ban lévő bunker kinyílik, a benne lévő emberek pedig egy éttermet fognak nyitni. Az egyik Battle Pass skin az étterem kabalája lesz. A szezon során az étterem egyre növekedni fog, Wailing Woods helyét pedig egy park veszi majd át.
  • Más éttermek is meg fognak nyílni a saját kabalafigurájukkal a Durrr Burger is kiterjed majd.
  • Lonely Lodge a kocka robbanása miatt megsemmisül, és hasonló turistalátványosság lesz belőle, mint Dusty-ból.
  • Loot Lake közepén egy fekete lyuk fog képződni, a szezon során pedig az Enforcerek építenek majd itt egy futurisztikus várost. A fekete lyuk átjáró lesz a "Dark World"-be.

Kristályok

A játékos szerint a kocka robbanása kristályokat fog maga után hagyni, amik eszközei lesznek a Dark Worldbe való utazásnak. Ebbe a világba a fekete lyukon át, vagy ezekkel a kristályokkal mehetünk majd. A Dark World állítólag a BR sziget pontos mása lesz, csak épp sötétben, ahol nem láthatjuk majd az ellenfeleinket, illetve fegyvereket sem használhatunk majd. Erre a Dark Worldre, akár utalás is lehet a tizedik heti extra töltőképernyő:

Skinek

A játékos kitért a hatodik szezon skinjeire is, elmondása szerint a következőkre számíthatunk majd:

  • Számos jelenlegi skin Dark World változata fog előkerülni, olyan szintű eltérésekkel, mint ami a TomatoHead outfitnél tapasztalható
  • Éttermi kabalák
  • Táborozásokhoz köthető skinek
  • Turista skinek
  • Futurisztikus, jövőbeli skinek

Nos, ezzel pedig a lista végére is értünk. Azt kell mondanunk az ismeretlen író bizony olyan dolgokat írt le, amikre abszolút van esély, ráadásul számos olyan elemet tartalmaznak, amire az Epic eddig minden szezonban figyelt, amióta létezik a háttértörténet. Például a negyedik és az ötödik szezonban a szezon különlegességei voltak a Hopp Rockok, illetve a Riftek. A hatodik szezonban lehet, hogy a kristályok lesznek ezek az érdekességek. Továbbá az állításai erősen összefüggnek a töltőképernyőkkel és az eddigi történésekkel, illetve ismételve önmagamat a harmadik szezon legvégén is láthattunk egy ilyen mértékű leaket, ami bizony 90%-os pontossággal elárulta, hogy mi is fog majd történni. A 4chan még a Redditnél is nagyobb anonimitást kínál, lehet pontosan ezért választotta ezt a felületet az illető.

Bárhogyan is lesz, nyilván nem kell ebből készpénznek venni semmit, –ám belegondolva, könnyen lehet, hogy ez vár ránk. Kevesebb, mint másfél hét múlva megtudjuk!

Ti mit gondoltok, mi fog történni?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!