Boomsday negatív: 10 legendary lap, amit lehet törni, ha nagyon kell a dust

Boomsday negatív: 10 legendary lap, amit lehet törni, ha nagyon kell a dust

Legendary kártyák, amiket nyugodt szívvel betörhetsz, ha megszorultál, és kell egy kis extra dust!

Szigorúan csak Standard módhoz, de itt egy rövid összefoglaló azokról a Legendary kártyákról, amiknek sokkal több hasznát vesszük dust formában, mint a kollekciónk részeként. Fontos kihangsúlyozni azt is, hogy a Hearthstone meta folyamatosan változik, ezért akár még az is elképzelhető, hogy a listában szereplő lapok közül egy-kettő mégiscsak felkapaszkodik a legjátszottabbak közé.

A Classic szettől a Boomsday Projectig

Nemrég egy informatív cikket tettünk közzé a legnépszerűbb kártyacsomagokról, ami bár kiindulóalapnak tökéletes, ugyanakkor bármelyikből nyithatunk olyan legendás lényt, küldetést, fegyvert vagy épp varázslatot, amit jobb, ha azonnal kék porrá változtatunk. Ezen gondolatmenet mentén pedig kiválogattuk a 10 + 5 leghaszontalanabb lapot.

1. Lorewalker Cho

Egy kifejezetten lényekre épített pakliban talán megállja a helyét, de a 0/4-es test önmagában kevés ahhoz, hogy valódi értéket nyerjünk ki belőle.

2. Millhouse Manastorm

A Hearthstone meme paklik koronázatlan királya, amit ténylegesen csak a Call to Arms-hoz hasonló (pl. Recruit) hívásokkal szeretnél a pástodon látni.

3. Nat Pagle

Kiváló példája annak, hogy mennyit számít egy minimális változtatás is a lapok játszhatóságát tekintve. Amíg a képességével a kör végén húzhattunk, addig alapvetően mindenhova befért, de szinte teljesen eltűnt, miután a szöveget megváltoztatták arra, hogy a kör kezdetén húzhatunk.

4. Quest lapok (1 +5)

A következő küldetések teljesen eltűntek a metából: Jungle Giants, Lakkari Sacrifice, Open the Waygate, The Last Kaleidosaur, Unite the Murlocs és The Marsh Queen. Az okok meglehetősen szerteágazóak. A Jungle Giants és az Open the Waygate a különféle játékmechanikai változtatások miatt estek ki, míg a Lakkari Sacrifice a működésképtelen Discard effekt áldozatává vált, és a másik három pedig egyszerűen nem elég hatékony ahhoz, hogy paklit építsünk köréjük.

5. Moorabi

A fagyasztás, mint új játékmechanika nagyon egyedi és érdekes volt, de ahhoz kevés, hogy archetípus jöhessen létre általa, ami Moorabi számára egyet jelent a porrá válással.

6. The Darkness

A Dungeon Run egyik legveszélyesebb ellenfele sajnos túl lassú ahhoz, hogy valóban használhatóvá váljon.

7. Duskfallen Aviana

Bár nagyon jól hangzik, hogy akár egy Ultimate Infestation is nulla manáért kijátszható a köröd elején, de a problémát az jelenti, hogy ezt az ellenfeled teheti meg először. Nemcsak Duskfallen Aviana, hanem Temporus is emiatt végzi a süllyesztőben.

8. Harbinger Celestia

Rendkívül könnyen körbejátszható, és bár a listában ugyan nem kapott külön helyet, de ugyanez a probléma például a Swamp King Dred-del is.

9. Dr. Morrigan

A Deathrattle effektjét nagyon nehéz jól kihasználni, hiszen egyrészről szükség van hozzá valamilyen erős lapra a paklidból (pl. Doomguard, Voidlord), másrészről egy sima Silence megoldja, -8 manáért az 5/5-ös test pedig vajmi kevés.

10. Flark's Boom-Zooka

Egy rakétán repülő Kodo. Mi ez, ha nem a legvagányabb dizájn, amit valaha láttál? Egyúttal a legrosszabb is. Mivel a lényeid közvetlenül a támadásuk után meghalnak, ezért a Deathrattle effektekre kell támaszkodnod. Emiatt kiesnek olyan kártyák a paklidból, amiknek képessége például Battlecry-jal aktiválódik, de ezenkívül vélhetően azt se szeretnéd, ha magas életerővel rendelkező lényeket idézne meg, mint a King Crush vagy a Witchwood Grizzly, -és természetesen a Devilsaur Egg se jöhet szóba, mivel nincs támadóereje.

Mire költsük a felhalmozódott dust mennyiséget?

Ha az előbb említett legendás lapok után kapott 400 dustot közvetlenül szeretnéd elkölteni, akkor ezeket az Epic kártyákat tudnánk ajánlani, és ha kifejezetten egy sárga ékkővel ellátottat szeretnél a gyűjteményedben tudni, akkor ezek közül szemezgethetsz. Természetesen ebben a cikkben csak a tíz (plusz öt) leghaszontalanabbnak ítéltet ollóztuk össze, ezért ha bővebben is érdekel a téma, akkor a forrásban megjelölt oldalon jobban beleáshatod magad.

A tízes listánk valamelyik darabjával sikerült egy igazán izgalmas meccset, esetleg győzelmi sorozatot produkálni? Osszátok meg velünk!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.