Újból kórházba került RpK

Újból kórházba került RpK

A Francia játékos már a Major ideje alatt is küzdött betegségével, ami nagyon úgy néz ki, hogy visszatért.

A januárban induló ELEAGUE Major kezdetén érkezett a hír, hogy az EnVyUs-t csapatában kisebb csere történik, mivel RpK nem tudja vállalni a versenyzést az első pár meccs után, de már akkor láttuk rajta, hogy komoly gondok lehetnek. Végül a Major vége fele ő is megszólalt; elárulta egy interjúban, hogy azóta kórházban fekszik és lehet, hogy plusz egy napon múlott az élete, hiszen le kellett csapolni némi folyadékot a tüdejéből, és tényleg nem volt jó állapotban.

„Alig kaptam levegőt, tudtam, hogy valami nincs rendben" -RpK interjú

Wolfi | 18/01/25 09:54A Flash elleni meccsen látszódott, hogy a franciák tankja nincs túl jó állapotban, a győzelem után pedig muszáj volt kórházba mennie. Mikor kezdődött a betegség? Elmondtad a csapatnak? Az EnVy kiváló játékosa RpK, az atlantai kvali előtt kezdte rosszul érezni magát.

Azóta teltek a hónap és az EnVy szétesése után kicsit kevesebbet hallottunk RpK-ről. Sajnos a legújabb híreket sosem szerettük volna meghallani, de a francia játékosnak újból vissza kellett térni a kórházba, amit Snapchaten közölt a rajongóival.Először a kórházi kosztot mutatta meg, –ami nem túl bizalomgerjesztő, de még mindig klasszisokkal jobb, mint bármelyik magyar kórház menüje.Később a karjába szúrt infúziót is megmutatta, így szinte biztosak lehetünk abban, hogy megint egy komoly tüdőgyulladást szedett össze a tank. Egyelőre nem tudni, hogy mióta van bent, de az első képek délután 1-2 fele érkeztek a tegnapi napon, –így valószínűleg egy ideig még biztos bent kell maradnia. Jobbulást kívánunk "Le Tank-nak" és reméljük, hogy a jövőben nem gátolja a karrierjét a folyamatos betegeskedés.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!