Törd meg a kombót: kötelező tech lapok

Törd meg a kombót: kötelező tech lapok

Ha kifogytál a lehetőségekből, akkor fontold meg ezeknek a tech kártyáknak a legyártását!

A konstruált megszállottjainak vélhetően nem mondunk újat, de azok számára jól jöhet a füles, akik csak most térnek rá a legend felé vezető göcsörtös útra. A soron következő tech lapok elsősorban a nagyobb kombókat akaszthatják meg, –így egy aggro paklival szemben nem sokra megyünk velük.

Ha tech kártyák, akkor Warlock!

Demonic Project és Gnomeferatu

A Warlock alapból négy olyan kártyát is kapott, amik közül a Gnomeferatu többnyire egy korai hívás, amivel egyrészt információt kapunk az ellenfél paklijáról, másrészt egy jó adag szerencsével fontos kombó elemet semmisíthetünk meg. A Demonic Project szintén szerencse alapú, de a kijátszásánál már sokkal inkább dominál a játékos helyzetfelismerése, mint a Gnomeferatu esetében.

Rin, the First Disciple

A lap legyártása nem feltétlenül szükséges, –de mivel arra az egyszerű tényre épít, hogyha megsemmisítjük az ellenfél pakliját, akkor nem húzhatja fel a kivégzésünkhöz szükséges lapokat–, ezért mégiscsak ide sorolnánk.

Skulking Geist

A Skulking Geist eredetileg a jade hordákat volt hivatott megállítani, de a Mean Streets of Gadgetzan rotálása után továbbra is elsősorban a Druid ellen hatékony. Az 1 manás Naturalize varázslat eltávolításával túlélhetjük a Mecha'Thun és Taunt Druidot is.

Az érme másik oldala

A meta folyamatos változásával nekünk is lépést kell tartanunk. Míg pár héttel ezelőtt elsősorban a Mecha'Thun paklikat szerettük volna túlélni, addig mára megjelentek olyan kihívók, amikkel szemben a fenti lapokkal nem sokra megyünk. A Gnomeferatu például egy Odd Rogue ellen nem sokkal hatékonyabb, mint egy River Crocolisk, –így érdemes folyamatosan törni a fejünket, hogy mivel javíthatnánk paklink hatékonyságán.

Ti mennyire törekedtek arra, hogy tech lapokkal húzzátok meg a váratlant? Egyetértetek azzal, hogy a Boomsday Project legnagyobb hibája a rengeteg kombó pakli és a kevés ellenválasz?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!