Amazing és a sportpszichológus miatt ilyen jó most a Schalke04 - exkluzív Vizicsacsi interjú

Amazing és a sportpszichológus miatt ilyen jó most a Schalke04 - exkluzív Vizicsacsi interjú

A döntő végül sajnos nem jött össze Csacsiéknak, pedig az első meccs jól indult. A találkozó után beszélgettünk egyet Vizicsacsival!

The English version can be read, by clicking here!

Szeptember 9-én, vasárnap dőlt el az EU LCS nyári szakaszának sorsa, ahol a két döntős gárda ezúttal a Fnatic és a Schalke 04 volt. A találkozót végül 3-1-re a Fnatic nyerte meg, ami több dolgot is jelent. Egyrészt a Fnatic (mint szervezet) elnyerte hetedik bajnoki EU LCS címét, míg sOAZ az ötödiket, illetve Youngbuck még mindig veretlen edzőként! A meccsek után természetesen mikrofonvégre kaptuk Vizicsacsit, aki a történtek ellenére nem tűnt annyira letörtnek.

3 döntő, 3 ezüstérem, de talán most van a legjobb esély kijutni a vb-re

Hodi | 18/09/09 20:31 Harmadjára vágott neki Vizicsacsi egy EU LCS döntőnek, és harmadjára bukott el: csak úgy, mint másfél évvel ezelőtt a G2 ellen, úgy most a Fnatic ellen is 3-1-re kaptak ki. Pedig nagyon jól indult számukra a széria, –de a sok egyéni hiba, és néhány klasszis megmozdulás a Fnatictól végül megbosszulta magát.

Sok mindenről beszélgettünk a lezajlott döntőn kívül, hiszen a küzdelemnek még nincs vége. Azzal, hogy a Vitality és a Fnatic is nyert, a Schalke 04 a regionális kvalifikáción keresztül még kijuthat a VB-re, ráadásul a létra legfelső fokáról várják majd ellenfelüket, miközben ők kielemezhetik őket. A vereség persze kemény volt, de nincs idő a búslakodásra, hiszen most vasárnap már jön a következő meccs, hogy ki ellen az egyelőre rejtély, –bár Csacsi azt is elmondta, kit tartanak esélyesnek.


Kíváncsian várjuk tehát a hétvégét, hogy végre tényleg kiderüljön: Vizicsacsi lesz-e az első magyar játékos egy League of Legends világbajnokságon, vagy mégsem.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

The fate of the EU LCS Summer finals was settled on 9th of September, where the two teams competing against eachother were Fnatic and Schalke 04. The series was won by Fnatic 3-1, which means that Fnatic has won its seventh title, while sOAZ has won his fifth, and Youngbuck is still undefeated as a coach. After the games we caught Vizicsacsi for an interview, who despite the results, wasn't too upset.

We have talked about multiple things apart from the finals, as the season isn't over for them yet! Since Fnatic and Vitality has won as well, this means that Schalke 04 has to qualify via the regional Worlds gauntlet. They will be starting in the best position, which means they'll have plenty of time to analyze their oppononets during the week. The loss was tough, but there is no time to be sad and down under, since they have to prepare for their game on Sunday. The identity of their opponent is not yet known, however Vizicsacsi has some ideas of whom they will face.

We're anxious to see how the weekend will turn out, and to see if we will finally see Vizicsacsi on the Worlds stage as the first Hungarian to ever make it there, or not.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.