T 25 maraton: Még nincs veszve semmi!

T 25 maraton: Még nincs veszve semmi!

Lépj be, játssz le egy csatát és gyűjts tokent! Ma meglehet a Pz.Kpfw T 25!

Csodával határos módon az elmúlt napokban két milliójával gyűjtöttük a tokeneket, így már csak egy kicsi hiányzik a 25 millióhoz. A Pz.Kpfw T25 mini maraton péntek reggel 7 órakor ér véget, ezért ha már megvan a 70 tokened, akkor csak annyi a dolgod, ha ma délután lejátssz egy csatát randomban. A küldetés teljesítéséért nemcsak a prémium tankot, de az egyedi stíluscsomagot, a garázshelyet és az egy nap prémiumot is megkapod.

T 25 minimaraton: nem hozzuk a számokat!

A Wargaming ideges, ugyanis koránt sem szereztünk elegendő tokent az elmúlt pár napban.

Mégsem számolta el magát a Wargaming?

Nyilván oka van annak, hogy nem egy valós időben frissülő számlálót, hanem egy manuálisan frissítettet követhettünk nyomon az elmúlt napokban, -amit lényegében kedvük szerint variálhattak a Wargaming dolgozói. A legfrissebb szerver adatok szerint idén szeptemberben körülbelül 750.000 aktív játékosa volt a World of Tanks-nek. Ez a szám egy évvel korábban ~880.000, 2016-ban szintén ~880.000, 2015-ben pedig ~940.000 volt. Ez azt jelenti, hogy pár évvel ezelőtt ez a cikk napokkal az esemény határideje előtt elkészülhetett volna.

Ph3lan a hivatalos fórumon megerősítette, hogy ma kétszer frissítik az állást, illetve azt is, hogy az eredetileg megkövetelt 75 darab token helyett 70 darab is elegendő lesz a T 25 megszerzéséhez. Időnként frissítsetek rá az eredeti hírre, mert amint átlépjük a 25 millió tokent, a Pz.Kpfw T 25-höz tartozó küldetés aktiválódik!

Nektek meglesz a tank?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.