Ezért NE játssz a teszt szerveren!

Ezért NE játssz a teszt szerveren!

Ma kezdődik az 1.2-es frissítés tesztelése, három újradolgozott és öt újraegyensúlyozott térképpel.

A legújabb teszten azok vehetnek részt, akik szeptember 5-e 23:00 óra előtt regisztráltak. Az 1.2-es frissítés három újradolgozott és öt újraegyensúlyozott térképet vonultat fel, –sőt, kipróbálhatóvá válnak a második személyes kampány Object 279 küldetései is, illetve a tier I és tier V közötti csatákban megjelennek a botok.

Részletesen az újításokról

Három újradolgozott HD térkép:

Öt újraegyensúlyozott térkép:

  • Ruinberg
  • Overlord
  • Redshire
  • Sand River
  • Paris

Személy kampány:

  • Beépítésre került egy szünet gomb, –így anélkül folytathatod a játékot, hogy izgulnod kéne amiatt, hogy lerontod az eredményeidet. (Megjegyzés: Az Object 279 küldetéseit meghatározott számú csata alatt kell teljesíteni.)

Beépített botok:

Tierek, amikben találkozhatunk velük: Tier I-V
A valódi játékosok minimális száma: 3
Várakozási korlát: 20 másodperc
Hogyan tudod a botokat megkülönböztetni a valódi játékosoktól: Kettőspont (":") és különleges jelvények
Pályák, amiken találkozhatsz velük: Karelia, Prokhorovka, Mines, Redshire, Steppes, Fishing Bay, Ensk, Lakeville, Ruinberg, Murovanka, Erlenberg, Siegfried Line, Cliff, Desert, El Hallouf, Airfield, Caucasus, Mannerheim Line, Glacier, Serene Coast, Overlord

A botokra valószínűleg azért van szükség, mert rendkívül kevés az új játékos, aminek következtében csúcsidőn kívül jelentősen megnő a várakozási idő a kisebb tierekben.*

Miért NE játssz a teszt szerveren?

1.) Mert úgysem tesztelsz

A teszt szerverre általában úgy veti rá magát mindenki, mintha az élete múlna rajta, –de tegyük a szívünkre a kezünket, és válaszoljunk a következő kérdésre; valóban azért lépünk fel a teszt szerverre, hogy ténylegesen teszteljük az újításokat? Ugyan már! Ha valaki mégis jelezni szeretné a Wargaming felé, hogy mit gondol a fejlesztésekről, akkor azt az alábbi fórumon teheti meg.

2.) Mert elrontja az élményt

Kipróbálni az újításokat még a megjelenés előtt körülbelül olyan érzés, mint előre megkapni a karácsonyi ajándékot, –és visszacsomagolva sem az igazi.

3.) Mert nem lehet rá alapozni

Ez elsősorban az új tankoknál és tankágaknál igaz, hiszen a korlátlan erőforrások mindenkit arra késztetnek, hogy a lehető legjobban szereljék fel a harckocsit és eszetlenül lőjék a prémiumot lőszert. Egy jól beállított fotó ez, amitől a valóság jelentősen eltér.

4.) Mert már a prémium tankokat sem próbálhatod ki

Hiába kapsz aranyat, mert a teszt szerveren is csak a játékban aranyért megvásárolható prémium harckocsikat tudod kipróbálni. Ezek a tankok pedig egy-két kivételtől eltekintve senkinek sem kellenek. Az igazi nagyágyúk –mint a Defender vagy a Lorraine 40t– a nagy közönség számára elérhetetlenek.

Megnéznéd az új pályákat a saját szemeddel? Töltsd le innen a klienst!

Ti kipróbáljátok az 1.2-es teszt szervert? A frissítés melyik újdonságát várjátok a leginkább?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.