Hosszú hónapokra leköt majd az Assassin's Creed Odyssey

Hosszú hónapokra leköt majd az Assassin's Creed Odyssey

Új epizódra nem, de az Odyssey-t bővítő tartalmakra jövőre is számíthatunk, valamint két korábbi epizód felújított változatát is bejelentették.

A 2015-ös Assassin’s Creed Syndicate után bőven ráfért a szériára egy kisebb pihenő, illetve a játékmenet alapjait megváltoztató fejlesztések, ennek eredménye az egészen parádés Assassin’s Creed Origins lett, ami nálam azóta is élvezi a széria legjobbjának kijáró díjat. Erre az elismerésre joggal pályázik akevesebb, mint egy hónap múlva megjelenő Odyssey epizód, amely szezonbérletének részleteit ismertük meg most.

Az új rész amúgy is az elődjénél szebb, hosszabb, jobb, bővebb irányvonalat követi majd, hát még ha ehhez hozzá vesszük a bejelentett két, epizodikus formában megjelenő sztori DLC-t, a napi és heti eseményeket –amik során játékbeli valutához, ritka és legendás hajókhoz, hátasokhoz juthatunk majd– egy borzasztó tartalmas, hosszú hónapokra izgalmas játék képe bontakozik ki előttünk.

Az első sztorit bővítő tartalom már idén decemberben debütál majd –Legacy of the First Blade címmel–, ami még részletesebben bemutatja az orvgyilkosok eredettörténetét, és a védjegyükké vált rejtett pengét.

A második sztori DLC –The Fate of Atlantis– címet viseli, és az Origins mintájára  görög mitológiai lényekkel kell megküzdenünk, ez valamikor 2019 tavaszán startol majd. Az 3-3 epizódból álló DLC-k hathetente jelennek majd meg.

Bejelentették továbbá a sokak kedvence, Assassin’s Creed III és az először PS Vitára, majd később HD változatot kapott és konzolokon és PC-n is játszható Liberation rész remastered változatát, amik most még inkább HD-k lesznek. Mindkét rész teljes 4K és HDR támogatást, szebb textúrákat, stabilabb élményt, új grafikus motort kap, és az összes korábban megjelent DLC-t is tartalmazni fogják. A két remastered epizód 2019-ben külön is megvásárolhatóak lesznek, de az Odyssey szezonbérletének vásárlói ingyen megkapják őket.

Az Assassin’s Creed Odyssey október 5-én érkezik PC-re, PS4-re és XBOX ONE-ra, illetve Nintendo Switch-re is, utóbbira egyelőre csak japán megjelenést ismerünk.

Ti mit gondoltok a soron következő Assassin’s Creed epizódról, beruháztok majd rá? Újra előveszitek majd a régebbi részek felújított változatát?

Ne maradjatok le az élőszereplős előzetesről sem!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!