Drakent még saját csapattársa is lehordta a sportszerűtlen tweetje miatt

Drakent még saját csapattársa is lehordta a sportszerűtlen tweetje miatt

Akármennyire is biztos valaki a dolgában, –néha jobb egy kicsit csöndben maradni, vagy egy leheletnyivel jobb bantert kigondolni.

Az e-sport világában nagyon nehéz megtalálni azt az aranyközéputat; amikor a szavainkkal nem sértünk meg másokat, de mégis megpróbálunk egy kisebb adok-kapokot összehozni az ellenfeleinkkel. Rengeteg játékos ezért meg sem próbál "beszólogatni" a másiknak, pedig a játékba ez is beletartozik, hiszen a nap végén, mégiscsak egy show-ról beszélünk, ami a nézők miatt működhet, ők pedig drámát szeretnének. Renget olyan játékos vagy e-sport személyiség van, aki tökéletesen csinálja ezt az úgy nevezett bantert. De természetesen vannak olyanok is, akik sokszor elvetik a sulykot, –mint például Thorin, akit Lengyelországban és Brazíliában sem látnak már szívesen a folyamatos beszólások után, amik néha tényleg egy kicsit erősebben voltak a kelleténél. Ezúttal Draken próbálkozott be egy hasonló banterrel és nagyon úgy néz ki, hogy most neki sikerült elvetnie azt a bizonyos sulykot.

"Ha nem verjük meg a Winstrike-ot holnap, megeszem a cipőmet"

Természetesen jó viccnek indult a dolog, hiszen valószínűleg Vince, híres mondatára próbált visszautalni, amikor az akkor még Quantum Bellator Fire-ként működő csapatra azt mondta az kommentátor, hogy megeszi a cipőjét, ha nem esnek ki 0-3-mal a versenyből. A csoda viszont megtörtént, és nemhogy nem 0-3-mal estek ki, de még tovább is jutottak az orosz játékosok, –így pedig Vince-nek meg kellett ennie egy cipőt, amit végül csak jelképesen tett meg.

Valószínűleg erre utalván próbált vicceskedni a svéd játékos is, amit még valamennyire elengedtek a fülük mellett az oroszok, de amikor azt is kijelentette draken, hogy a Winstrike-nak ott sem kéne lennie a Major-ön, bubble, a Windigo játékosa egy picit kiakadt.

"Miért mondta azt draken, hogy a Winstrike-nak itt sem kéne lennie a Majorön, amikor ő sem kvalifikált még egy Majorre sem életében..."

Természetesen a válasz is hasonlóan nagyképű volt, mint az eddigiek "Ha a CIS régióban játszanék tízből tízszer bejutnék." A Winstrike-osok itt idegesítették fel igazán magukat, Waterfallz pedig csak tömören ennyit mondott:

Az ügyben később JW is megszólalt, aki szerint hatalmas butaság volt a Tweet, és ő maga etette volna meg azt a cipőt drakennel, ha kikapnak. Ebből is látszik, hogy nagyon kicsi határ választja el a jó bantert a rossztól, draken pedig ezúttal egy kicsit átesett a ló túloldalára. A karma viszont majdnem el is kapta a svéd csapatot, hiszen 10-5-re vezetett a Vega ellenük az első félidőben, –de végül sikerült visszajönniük a meccsbe és 14-16-ra győzedelmeskedtek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!