Olof az egyetlen, aki még legenda lehet minden Majorön

Olof az egyetlen, aki még legenda lehet minden Majorön

A fnatic kiesése után a svéd maradt az egyetlen, aki ezt a címet még talán megtarthatja ma.

A magyar közösség ma ünnepelhet, hiszen DeadFox és a HellRaisers elérte a top nyolcat a FACEIT London Majorön. Ami a fnatic rajongókat illeti, az elmúlt napokban látott közösségi médiás kardoskodások és teljesítmény után sokan már a cseréket vizionálják, többek között draken kirúgásának szagát fújja a szél. De az ilyen jellegű hírekre még várnunk kell, ha egyáltalán megérkeznek.

Elképesztő játékkal vált legendává a HellRaisers!

A svéd csapat ellen adódott meg a lehetőség, hogy Legendává válhasson DeadFox és a HellRaisers.

Viszont ha van egy dolog, amiért sajnálhatjuk a fnatic-ot, az az örökségük csorbulása. Ők ma nem csak egy mérkőzést veszítettek el, hanem egy nagyon fontos sorozatot is. A fnatic brand maradt az egyetlen, ami minden egyes Majorön legendacímet szerzett, míg a játékosok közül már csak KRIMZ és a volt csapattársa, olof tartották ezt a sorozatot a londoni torna előtt. Mostanra ebből már csak olof maradt, ami azt jelenti, hogy ha nyernek ma a G2 ellen, akkor ő lesz az egyetlen, aki mind a tizenhárom Majorön legenda volt. Ha veszít a FaZe, akkor ez a széria örökre megszakad, –ami egyben egy generációváltást is jelent.

Pár évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy ennyire kompetitív lesz a Counter-Strike világ csúcsa, mint manapság. Rengeteg új régióból jön az utánpótlás, és a skandináv-francia-amerikai játékosok mellett 2015 után előkerültek a brazilok, most pedig már van magyar, jordániai, török és brit legenda is a Majorön. Ezúttal már lehetséges forgatókönyv, hogy egyetlen svéd sem lesz ott, vagy ha olofék nyernek, akkor a franciák maradnak ki a legjobb nyolc névsorából. Ez szintén egy érdekes fun fact lenne, de egyben igen szomorú esemény is a játék történelmét tekintve. Kár lenne tagadni; nagyot fordult a világ.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!