Szinte biztosan kikerül a viking falu a hatodik szezonban

A legújabb skinek artja jó pár dolgot elárul nekünk, ha kielemezzük.

Majdnem két hetet kellett arra várni, hogy a frissítéssel kiadatbányászott skinek közül végre megérkezzen pár. A mai napon viszont ez is eljött: a két rocker skin megérkezett a boltokba, –amihez egy szokásos artot is kaptunk, ahogy az általában lenni szokott:Első ránézésre szinte minden ugyanúgy van, ahogy jelenleg is, de ha egymás mellé tesszük az Artot és egy pár órával ezelőtt készített képet, akkor már jó pár dolgot észrevehetünk.(A képet az alábbi LINKEN nyithatjátok meg teljes nagyságába)

A tökéletes kameraállást szinte lehetetlen elérni, –de már itt is látszódik, hogy valami miatt a dinók helyet cseréltek, és jó pár autó és fa is eltűnt a képről. Természetesen ez könnyen jelentheti azt, hogy csak egy külön pályájuk van arra, hogy hasonló képeket készítsenek, de az nem magyarázza meg a legérdekesebb dolgot, méghozzá azt, hogy a Synth Star nevű (kocsi motorháztetőjén álló) skin jobb karja alatt nincs ott a viking falu. Egy másik Epic által készített videóban már láthattunk egy kastélyt is a környékén, így könnyen lehet, hogy a kocka nem csak Loot Lake-et, de renget más helyet is megváltoztat majd.

Emellett viszont lehet egy sokkal átlagosabb és kicsit sem izgalmas magyarázata is a képnek, miszerint az összes arthoz még egy régi pályát használ az Epic, de az nem magyarázná meg azt, hogy a sivatag miért néz ki tökéletesen ugyanúgy, mint jelenleg, –hiszen a hegyek és az út sem változott semmit, csak néhány zavaró "kellék" –mint a fák és az autók– kerültek ki. Szinte biztosak vagyunk abban, hogy valami grandiózusat terveznek a fejlesztők a kockával, és már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön mi történik majd a hatodik szezon elején.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!