Végre egy csaló, aki pontosan azt kapta, amit megérdemel - videó

Ritkán ugyan, de a Fortnite-ban is előfordulnak csalók!

Az online játékokban örök problémát jelentenek az olyan játékosok, akik valamilyen nem megengedett programmal szeretnének előnyre szert tenni. A fejlesztők komplett vagyonokat költenek anti-cheat rendszerek fejlesztésére, alkalmazására, –de még így is vannak játékosok, akik néha átcsúsznak a rostán.

A csalók különösen nagy problémát jelentenek például PUBG-ban, ám Fortnite-ban szerencsére nem jellemzőek. Közel egy éves Fortnite karrierem során egy-két olyan alkalom volt csak, aminél felmerült bennem, hogy a gyilkosom valamilyen piszkos eszközt használt. Időnként azonban lehet találni néhány ilyen semmirekellőt: a következő videóban viszont azt láthatjuk, ahogy egy ilyen jól megkapja a magáét.

A felvételből egyértelműen leszűrhető, hogy a játékos valamilyen aim botot használ, ugyanis a lövedékei még úgyis célt érnek, hogy nem is odanéz.

Cheater loses the game from r/FortNiteBR

A felé érkező rakétával azonban még ő sem tudott mit csinálni, így az csúnyán becsapódik a két szeme közé. 

A játékosról egyébként itt van az a felvétel is, amikor Loeyat ölte meg: az egész mozzanatból egyértelműen látszik az aim bot, ugyanis mindig oda lőtt, amerre Loeya mozgott, –nem törődve azzal, hogy fizikai képtelenség megtalálni az épületen belül.

Két kattintás után természetesen a kliphez tartozó videót is elérhetjük, aki szeretné a játékos további 4 abszolút "megérdemelten" szerzett gyilkosságát is megtekintheti.

Nézd meg Loeya I AM MOVING! Celebrating with Sub week MONDAY-THURSDAY starting tomorrow!&autoplay=false című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Remélhetőleg a nagyfokú figyelem után az Epic Games tesz valamilyen lépést az ügyben, –ha már az anti-cheat rendszer átsiklott az úriember felett–, a manuális ellenőrzés talán nem fog. Nagyon ritkák a csalók a Fortnite-ban, de nincs is rá szükség, hogy elszaporodjanak!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!