5 új ország került fel a Major legendák térképére

5 új ország került fel a Major legendák térképére

Tizenöt ország negyven játékosa küzdhet csütörtöktől a wembley-beli SSE Arénában!

Frissítés: Olvasóink hívták fel a figyelmet rá, hogy shroud és SEMPHIS a 2014-es kölni Majorön legendák voltak. Az akkori Cloud9 a negyeddöntőig jutott a nyári világbajnokságon. A cikkben tévesen azt közöltük, hogy Kanada most először adott legendákat, ezért mindenkitől elnézést kérünk!


Eredeti cikk

A legendák szakasza lezárult, ezért hamarosan a bajnokoké lesz a főszerep a londoni Majorön. A nyolc életben maradt csapat csütörtökön folytatja útját a dicsőség felé, amit a vasárnapi döntő, majd a végén a kupa magasba emelése jelent.

Olof az egyetlen, aki még legenda lehet minden Majorön

A fnatic kiesése után a svéd maradt az egyetlen, aki ezt a címet még talán megtarthatja ma.

Ezúttal tizenöt ország negyven játékosa küzd ezért a célért, ami nem csak azért szép, mert végre magyar játékos is van ebben a szűk csoportban, de azért is, mert soha korábban nem volt jelent a legjobb nyolc között ennyi nemzetiség. Éppen emiatt itt meg is ragadnám a lehetőséget: adózzunk egy perc néma csenddel a régi idők nagy Counter-Strike nemzetei előtt, ugyanis a franciák képtelenek voltak ezúttal még arra is, hogy valahogy egy játékost betuszkoljanak a nagyok közé, míg Svédországot egyedül az örök legenda olof képviseli a továbbiakban.

Velük szemben Dánia ismét az élen végzett– meglepetésre az USA-val osztoznak az első helyen, nem az előbb említett két ország valamelyikével. Vannak veteránok szép számmal, de ezúttal egész impozáns listát tesznek ki az újoncok, akik összesen öt új ország kilenc játékosát jelentik a legendák térképén:

Magyarország - DeadFox
Egyesült Királyság - Smooya, dephh
Jordánia - ISSAA
Törökország - woxic
Kanada - Twistzz, stanislaw, NAF, ANDROID

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!