"Cloud9? Lehet, hogy elfogadnék egy ajánlatot..." ScreaM

ScreaM-mel, neL készített interjút a karrierjével kapcsolatban, amiben felmerül, hogy akár a Cloud9-ban is kiköthet, ha ajánlatot tennének neki.

ScreaM karrierjére az utóbbi évben rendesen rá járt a rúd. Kezdve azzal, hogy a belga játékos tudása is megkopott valamennyire, hiszen rengeteg fiatal, újonc játékos került bele az e-sport gépezetébe, akik legalább olyan jól lőtték a fejeseket, mint ő. Emellett a csapata is szenvedett, hiszen a papíron jól kinéző EnVyUs nemhogy nem hozta a hozzá fűzött reményeket, de még bőven alul is teljesített, amivel először a top 30-ból csúsztak ki, majd a csapat is felbomlott. ScreaM természetesen nem szerette volna eldobni a karrierjét, így még mindig várja az ajánlatokat, de egyelőre nem találta meg a neki tetsző csapatot, pedig már jó pár helyről kapott ajánlatot. Éppen ebből az apróból készített vele egy interjút neL, aki emellett megpróbálta körbejárni karrierjének minden mozzanatát, majd a jövőjéről faggatta a belga Headshot Machine-t.

A jövő

"A jövőben is szeretnék szórakozni CS közben, ez pedig egyelőre működik. Jelenleg nagyon sok örömet szerez nekem a streamelés. Ettől függetlenül szeretnék csapatot találni, de csak olyan projektbe szállok be, amiben hiszek. Ha úgy érzem, hogy csak elveszi az időmet, akkor inkább maradok a streamnél.

Francia vagy nemzetközi? Én csak egy jó csapatot szeretnék, nehéz lesz, hiszen az emberek nem csapatjátékosnak képzelnek el, de nyitott vagyok a francia és a nemzetközi szcénára is. Mostantól óvatosabb leszek azzal, hogy mit választok, többé nem fogom vesztegetni az időben, csak azért, hogy pénzt keressek, ha nem érzem jól magam. Ha pénzt kel keressek, akkor az úgy fogom megtenni, hogy közben én is szórakozom.

Cloud9? Elfogadnék tőlük egy ajánlatot, minden azon múlik, hogy milyen a szerződés és a csapat. Nincs túl sok gárda, akit jelenleg kedvelek, szóval meglátjuk. Mindig is Ex6TenZ-szel akartam játszani, így ők az egyetlen csapat, akitől elfogadnék egy ajánlatot, ha ők nem szeretnének, akkor nem játszok francia csapatban. A boldogság a legfontosabb nekem.

Örültem volna, ha az apEX, NBK projekt sikeres lesz, leginkább RpK miatt, a legjobbakat kívánom neki. Happy nélkül se szerettem volna a csapatban lenni, nem haragszom rá és nem az irányítási stílusa zavar, hanem az, hogy ugyanolyan passzív, mint én, ez pedig nem működik jól. Több agresszív játékossal működhetett volna, például SmithZz-szel. Kaptam pár ajánlatot a nyáron, Európából és az USA-ból is. A C9 és jdm csapata is szerette volna tudni, hogy játszanék-e Amerikában."

Karrierje jövőjét, tehát még a fiatal belga sem ismeri, de az biztos, hogy ameddig nem találja meg azt a projektet, amiben hisz, addig leginkább streamelni fog. Érdekes fordulatot venne a Cloud9 csapata, ha az egyik amerikai játékos otthagyná a szervezetet, hiszen akkor ScreaM leigazolásával, már többségben lennének az Európaiak, ami rendesen megkavarná a csapat életét. Kíváncsian várjuk, hogy mikor és legfőképpen hol tér vissza a fejesek királya, de reméljük túl sokat azért nem kell várni erre a pillanatra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!