Hobbit eladó!

New York-ban játszhat utoljára a Gambit színeiben a kazah sztár.

A Gambit és Hobbit közös megegyezése alapján a kazah CS:GO játékos átigazolási listára került, hamarosan pedig ki is vásárolható szerződéséből - jelentette be tegnap a szervezet. A nyilatkozatból kiderült a döntés oka, eszerint Hobbitnak "szüksége van egy lehetőségre, hogy más csapatban is bizonyíthasson" a Gambitben eltöltött két év után.

Ajánlatokat már tegnap óta lehet tenni a 24 éves játékosért, de csakis október 1-jétől csatlakozhat az új társaihoz. Ennek nemes egyszerűséggel annyi az oka, hogy a Gambit játszik az ESL One New York-on szeptember 26-30. között. A döntés azután következik, hogy a kazah csapat sorban háromszor is utolsóként esett ki a nagy versenyeken. A legnagyobb vereségük ezek közül egyértelműen a múltheti majorös bukás, –ahonnan 1-3-mal távoztak a kihívók szakaszában–, tehát Katowice előtt már selejtezőt kell játszaniuk a Minorra jutáshoz is.

A nyilatkozatot végigolvasva azt kell mondjuk, hogy Hobbitnak valószínűleg elege lett a csapata rossz teljesítményeiből, a folyamatos irányító cserékből. Hiába igazolták le augusztusban B1ad3-et az edzői pozícióba, így sem lépett egyről a kettőre a gárda. Egyelőre nem tudni, hogy Hobbit hol folytatja, de lehet érdeklődni a nyilatkozatban található címen. Továbbá az sem derült még ki, hogy ki érkezik a sztárjátékos távozása után. Valószínűleg a Vega Squadron, a Winstrike és a Spirit valamelyik fiatal tehetsége lesz a befutó.

Borítókép: HLTV

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!