Ninja lesz az első profi videojátékos, aki az ESPN magazin címlapján szerepel

Ninja lesz az első profi videojátékos, aki az ESPN magazin címlapján szerepel

A Fortnite-tal híressé váló Ninja szinte folyamatosan új mérföldkövet ér el.

A 2018-as év egyik legnagyobb győztese egyértelműen Ninja. A világhírre szert tevő streamer hónapról hónapra komplett vagyonokat tesz zsebre, és szinte mindegy mit csinál, legalább 100 ezren nézik. A CoD Blackops 4 Blackout beta tesztjénél is kilőtt az adása az űrbe: 271 ezren nézték. Ehhez nyilván hozzátartozik az is, hogy az emberek kíváncsiak arra hogyan teljesít ő egy új játékban, no meg hogy mi a véleménye az adott fejlesztésről.

A legújabb ESPN Magazin azonban rendhagyó lesz, a lap történelmében először ugyanis nem egy sportoló, hanem a híres streamer és gamer, Ninja fog szerepelni a címlapon!

Ez nem csak Ninja, hanem az egész gaming és e-sport társadalom számára is nagy előrelépés. Az ESPN ugyan kimagasló résztvevője az e-sport világnak is, ám ez egy újabb szint. No, de miért éppen Ninját választották? A válasz természetesen az, hogy alig van már olyan ember, aki nem ismeri (legalábbis játékos körökben), illetve mindazért amin keresztül ment, míg erre a szintre eljutott. 

Sokan ítélik el a streamert az őrült stílusa miatt, –ám nem feledkezhetünk el arról, hogy az embereknek sokszor van egy személyiségük a kamera előtt, egy pedig ugyanazon kamera mögött. Az utóbbit nagyon kevesen ismerik: például az, hogy azért nem játszik együtt nőkkel, mert tiszteli a feleségét, és nem akarja, hogy az internet világa bemocskolja a házasságukat, érett gondolkodásra és nemes szívre utal.

Ninja egyébként olyan szinten felkapott jelenleg, hogy amikor los angeles-i kiruccanása során két napig nem streamelt, 40 ezer feliratkozót veszített. Ez bizony azt jelenti, hogy minden nap kihagyás, amikor esetleg pihenne egyet, az milliós veszteséget jelent. De természetesen a pénz nem minden: egy bizonyos szint fölött pedig az embernek már többet ér egy kis nyugalom.

Ninja egyébként rendszeresen arca egy-egy eseménynek is; a nyár folyamán ott volt például a Fortnite Red Bull Rise Till Dawn Duo Tournamenten, de az októberben megrendezésre kerülő TwitchConon is ő fog irányítani egy Blackout 4 csapatot.

Lehet rossz szemmel tekinteni az ő karrierjére, –ám az emberek nagy többsége szívesen cserélne vele, és végül is ő az, akinek első gamerként sikerült felkerülnie az ESPN címlapjára!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!