Első benyomások az új lapokról: valóban ennyire rosszak lennének?

Első benyomások az új lapokról: valóban ennyire rosszak lennének?

Az októberi patch négy új lappal gazdagítja a Classic szettet. Megnéztük mire lehetnek jók ezek a kártyák! 

A Blizzard igen nagy változásokat jelentett be, amik között négy új Classic kártya is szerepet kapott, az új rankrendszeren, Paladin hősön és egyéb újításokon kívül. A cikkben ezt a négy új lapot vizsgáljuk meg tüzetesen!

Icicle

Két manáért, két sebzés egy ellenséges, vagy saját minonra elképesztően gyenge. Ha azonban fagyott a lény, rögtön kapunk egy kártyát. A kérdés az, hogy megér-e egy lapot nekünk a szituációs card draw és a két sebzés Mage-ként. A válasz valószínű határozott „nem”,– és ez teljesen érthető. A gyors paklikba nem kell ez a lap, a lassú változatokban szintén felesleges, mert sokkal jobb opciók vannak a korai sebzésekre és az egyéb laphúzásokra is.

Játékosok értékelése: 2/5

Saját értékelés: 1/5

Call of the Void

A Warlock eddig nem nagyon rendelkezett olyan kártyával, ami random adott volna neki lényeket. A Dark Possessionhöz hasonlítható legjobban, de az legalább a Lackey-t megölte és Discover effektet kaptunk ugyanennyi manáért. Ez a lap is teljesen felesleges a Warlock számára; Zoo-ba túl lassú, Controlba túl gyenge.

Játékosok értékelése: 1,9 / 5

Saját értékelés: 1/5

Tome of Intellect

Ez a lap a Babbling Book, a Ruby Spellstone és a Primordial Glyph közösen nevelt csemetéje. Szintén az a baj vele, hogy lassú változatokban felesleges, gyors paklikban meg inkább a Glyph erejében és a rengeteg sebzésben kell bízni. Talán így is a legjobb lap a tegnap bemutatottak közül, de nem lesz szerepe a Standard metában.

Játékosok értékelése: 2/5

Saját értékelés: 1,5/5

Pilfer

A Burgle Rogue a másodperc töredékéig azt hitte, hogy végre kap egy olyan kártyát, amitől stabilan beverekedheti magát a metapaklik közé, de csalódnia kellett. Ez a lap egy sokkal rosszabb Hallucination és egy sokkal rosszabb Pick Pocket. Teljesen felesleges volt tovább erőltetnie a Blizzardnak ezt a vonalat, mivel a random effekt miatt sohasem lesz működőképes.

Játékosok értékelése: 1,7/5

Saját értékelés: 1/5

Összességében a játékosok átlagosan 1,9/5-ös értékelése annak ellenére tűnik túlzásnak, hogy elég alacsonyan van most a léc a Hearthstone-ban. A Team 5 csapata négy lapot hoz majd be a játékba a Halloween környéki patchben, –de valódi hatása egyik új varázslatnak sem lesz a metára, ez szinte biztosnak tűnik.

Szerintetek melyik lap lehet még jó valamire?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!