Végre megadta magát G'huun, a Method nyerte az Uldir Mythic versenyt!

Több mint egy heti, szinte folyamatos szenvedés után, végül megadta magát G'huun!

Szeptember 19-én véget ért a G'huunért folyó csata, hiszen Sco és csapata, ismertebb nevén a Method végre befejezte Uldirt, –ezzel pedig elsőként ütötték le az utolsó bosst. Az előző heti megjelenés óta folyt a harc, amit újból komoly akadályok öveztek, hiszen a raid 3. boss-sza, név szerint a Fetid Devourer az Istennek se szerette volna megadni magát. Természeten gyorsan rájöhetett mindenki, hogy valami nem kóser, mivel 50% alá is nagyon nehezen vitték a bosst, ami csak azt jelentheti, hogy a csapat túlságosan kicsi iLevelben kezdett neki a Raidnek, vagy azt, hogy valami a fejlesztés során ment félre és jóval erősebb lett a boss, mint azt bárki gondolta volna. Ennek örömére meg is érkezett egy kisebb nerf Fetidre, ami megint csak kevésnek bizonyult, így végül, még kettő nerf érkezett rá az elmúlt napokban, de a legtöbb profi klánnak már a második nerf után, egy kis Vantus rúna segítséggel sikerült kiiktatniuk a fenevadat.

Ezután már túl voltak négy bosson –hiszen Zek'Voz és Vectis is sokkal könnyebbnek bizonyult–, így már csak három főellenség maradt az Instában. Sokan azt hitték, hogy Zul komolyan megállítja majd az összes guildet, de közel sem lett így, hiszen a Method villámgyorsan átgyalogolt rajta, őket pedig a Limit és jó pár másik klán is követte. A következő nagy megálló Mythrax volt, aki ugyancsak borzasztó erősnek bizonyult. Egy idő után viszont a Limitnek és a Methodnak is sikerült átjutnia rajta, így már csak egyetlen boss, becses nevén G'huun maradt hátra, ami szinte lehetetlennek tűnt az átlag 370-es iLevellel. Végül 4,6% HP-ig sikerült eljutnia a Methodnak, ami már közelinek tűnhet, de még bőven volt mint javítani, így több tíz óra próbálkozás után végül elérkezett a kedd és a szerda, amivel Amerikában és Európában is frissültek a Raidek és mindenki megkapta a tárgyát a Mythic+ ládából.

Ekkor egyértelműen az amerikai Limit volt előnyben, hiszen náluk egy nappal hamarabb érkezett meg az újraindítás, így egy leheletnyivel jobb gearben kezdhették hentelni a bosst. Egy végzetes hibát viszont sikerült elkövetniük, ugyanis mindenki megtartotta az ID-ját, ezzel pedig nem frissült le a Raid. Ez azt jelentette, hogy nem szerezhették meg újra a HC és Mythic Geart, viszont sokkal több idejük volt próbálkozni az utolsó bossnál. Összesen 19 órán át próbálkoztak és egyszer borzasztó közel kerültek a győzelemhez:

Kevesebb mint 0,3%-on sikerült Wipe-olniuk, majd a borzalmasan fárasztó Raid után mindenki elment aludni, vagy éppen dolgozni. Ezzel a Method és az Exorsus előtt is megnyílt egy kapu, –hiszen így ők voltak a legesélyesebbek a címre. Végül percekkel ezelőtt a Methodnak sikerült elkapnia egy tökéletes pullt, aminek a végén meg is lett a hőn áhított boss kill, így újból nekik sikerült először Mythicen befejezni Uldirt. A végső csata utolsó másodperceit itt találjátok:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!