A Nokia is egy gamertelefonnal készül?

A Nokia is egy gamertelefonnal készül?

Minden jel arra mutat, hogy az egykor szebb napokat megélt cég is megcélozza a játékosokat.   

Általában jókat szoktunk mosolyogni azon, ha valaki inkább okostelefonon pörget olyan játékokat, amiket egyébként ezerszer könnyebb konzolon, vagy PC-n irányítani, –pedig a legtöbbször ránk cáfolnak azok a játékosszámok, amiket például a PUBG, vagy a Fortnite mobilos változata nap mint nap produkál. Így hát nem csoda, hogy a halhatatlan 3210-est ránk szabadító Nokia –akinek egyébként volt anno egy kifejezetten játékokra specializált mobilja, az N-Gage is megpróbál belépni a gamer telefonokat gyártó cégek piacára. 


Mindez egy mostanra már törölt twitter bejegyzésből derült ki, amin a cég logója, egy okostelefon sziluettje, valamint az 'Are you ready to #GameOn?' felirat díszelgett. Egyből meg is indultak a találgatások, hogy ez most akkor gamer telefon lesz, vagy esetleg már egy meglévő mobil továbbfejlesztett változata, –de a vitát valószínűleg hamarosan el is fogják dönteni a Nokia marketingesei. 

Kíváncsian várjuk, hogy vajon tényleg köszönthetünk-e egy új szereplőt ebben a piaci szegmensben, ugyanis a vásárlók mindig akkor jártak a legjobban, amikor rengeteg cég versenyzett a kegyeikért. Az már más kérdés, hogy a Nokia munkatársainak sikerülhet-e a magas elvárásokat megugraniuk, de bízunk benne, hogy a temérdek rossz döntésük után most egy valóban jó lépést fognak megtenni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!