Melyiket válasszam? A meta legjobb tier X tankjai!

A profik és a statisztika szerint így alakulnak az erőviszonyok tier X-ben, –legalábbis a normál csatákban.

Motoko egy újabb elemzést készített, ám ezúttal a tier X tankok normál csatákban nyújtott teljesítményét vizsgálta. A felmérésben szereplő végső pontszámot 50%-ban Vbaddict és 10%-ban tanks.gg adatok, 40%-ban pedig a profik (Yzn3, Trobsmonkey) véleménye adja.

Rangsorolt játékmód: Meta jelentés a második szezonból

Kíváncsiak vagytok arra, hogy melyek voltak a legnépszerűbb tankok és nemzetek? Meglepetés nem fog érni, –de itt van minden infó, amit erről tudni érdemes!

A legjobb tier X tankok

Balról jobbra nézve a győzelmi arány, a csatánként megsemmisített tankok száma, a blokkolt sebzés, az átlagsebzés, az assist sebzés, a maximális sebesség, egy súlyozott érték és az unicum játékosok pontszáma van feltüntetve. Jól kivehető, hogy a legmagasabb átlagsebzést a WZ-111 5A hozta, majd őt követi a Progetto M40 mod. 65 és az Object 430U. Az összesített adatok alapján kijelenthető, hogy a legjobb tank az Object 430U, de nem sokkal lemaradva a WZ-111 5A és az Object 277 azonos pontszámmal a második helyre fért be, a harmadik helyet pedig a nemrég gyengített –de még mindig igen jól teljesítő– Object 268 version 4 csípte el.

Futottak még

Kifejezetten szép pontszámot kapott még a K-91, a BatChat, a T-100 LT, a Type 5 Heavy, az M48A5 Patton, a Progetto M40 mod. 65, a 113 és a Super Conqueror is. Ezek azok a tankok, amik ugyan ebben a felmérésben nem végeztek az első helyeken, ugyanakkor jól használva komoly fenyegetést jelenthetnek a csatákban.

Ezeket a tankokat NE fejleszd!

Talán nem olyan meglepő, de a legkevesebb pontszámot a német tankok kapták. A Jagdpanzer E-100, a Leopard I, a Grille 15 és főleg az E-100 rendkívül le lettek húzva. A könnyű tankok közül a T-100 LT mellett csak az AMX 13 105 sorolható a jó kategóriába, –így a többire jobb, ha nem áldozol. A legrosszabb tankok sorát olyan rosszul funkcionáló tankok és tankvadászok zárják, mint az FV217 Badger, az IS-4 és a 121.

Hihetünk ezeknek az adatoknak?

Természetesen ez sem szentírás, és ahány játékos, annyi különböző vélemény alakulhat ki a különféle járművekről. Ugyanakkor kiindulási alapnak tökéletes ez a lista ahhoz, hogy eldöntsd, melyik tankot fejleszted ki. A táblázatban szereplő adatok a következő frissítésig vélhetően aktuálisak lesznek, –bár ha az 1.2.0 nem hoz drasztikus változást top tierben, akkor akár tovább is az maradhat.

Egyetértetek a statisztikai adatokkal és a profik véleményével, vagy teljesen más sorrendet állítanátok fel randomra?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.