Egy glitch-nek köszönhetően kirepült, majd az űrbe távozott a kocka

Még nem tudni 100%-ra, hogy tényleg glitch-ről volt-e szó, de érdekes látvány, az egyszer biztos.

Mióta Kevin úgy döntött, hogy megérkezik Loot Lake-be, majd elolvad, mint egy pezsgőtabletta, mindenki tűkön ülve figyelte, hogy vajon mi lesz a következő lépés. Sokak szerint tegnap este 10 órakor kellett volna történnie valaminek, de senki nem látott semmit, és csak néhány játékos szerint változott meg a tó hangja. Amíg a szemtanúk 99%-nál nem történt semmi, addig az egyik játékos videóra vett egy elég érdekes történést, amit egy bugnak vagy szinte tökéletes videóhamisításnak köszönhetünk, –de nézzük is meg mi történt pontosan:

Ahogy láthatjátok, a kocka fogta magát, felemelkedett a vízből, majd stílusosan távozott a messzeségbe. Valószínűleg a videót nem manipulálhatták, hiszen az árnyékok pont tökéletes képkocában jelennek meg, így egy nagyon tehetséges szerkesztő és rengeteg idő kellett volna ahhoz, hogy ezt meghamisítsák, ettől függetlenül nem zárhatjuk ki, hogy tényleg csak szórakozott valaki. A másik potenciális magyarázat pedig sokak szerint egy bug, mivel a kockának ezt még nem most kellett volna véghez vinnie, vagy egyáltalán nem is kellett volna kiemelkedni a vízből. Hibának mondjuk elég érdekes az biztos, hiszen nem csak felemelkedett, de tudatosan távozott is a világűrbe, így könnyen lehet, hogy valami nagyon érdekesre bukkant a játékos, akinek sikerült felvennie ezt videóra.

A szezonból jelenállás szerint még három nap van hátra, így a hétvége folyamán szinte biztosan elkezdi elhúzni előttünk a mézesmadzagot az Epic, vagy éppen bejelentik, hogy kicsit meghosszabbítják az ötödik szezont. Akárhogy is lesz, most már tényleg a célegyenesben vagyunk és tűkön ülve várjuk, hogy hogyan alakul a történet a továbbiakban.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!