Szeptember 27-én érkezik a hatodik szezon!

Szeptember 27-én érkezik a hatodik szezon!

Percekkel ezelőtt jelentette be az Epic, hogy Szeptember 27-én zárul a szezon, –így a hétvégén egy kis ajándékot is kapunk!

Ma délután jelentette be az Epic Games: az ötödik szezon nem jövőhét hétfőn vagy kedden, hanem csütörtökön, tehát szeptember 27-én ér véget! Ehhez a hírhez még egy kis ajándék is járt, hiszen mostantól, egészen szeptember 24 12:00-ig, 400%-os XP-t kapunk a meccseinkért.

Egy következő tweetben azt is megemlítették, hogy nem kell megijedni, ha még nem látjuk a következő órákban a plusz XP-t, hiszen attól még megkapjuk őket a hétvége során. Szinte biztosra vehettük, hogy az Epic elcsúsztatja a szezon végét, hiszen pár nappal előtte még egy darab teaser se került ki a Fortnite hivatalos Twitterére. A szeptember 27-ei start tudatában valószínűleg jövőhéten kezdődnek komolyabb események, mivel általában a szezon vége előtt 3-4 nappal kezdik elhúzni előttünk a mézesmadzagot. Emlékezzünk csak a szuperhősös képekre vagy éppen a Driftes képekre.

A kocka egyelőre beleolvadt Loot Lake-be, de szinte biztosak vagyunk abban, hogy ez a kis trambulin tó csak a kezdet, és hamarosan egy kicsit sötétebb irányt vesz majd a játék. Egy szó, mint száz: szeptember 27-én minden kiderül!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!