Több csalás is történt a Fall Skirmish első napján

Több csalás is történt a Fall Skirmish első napján

Tegnap elkezdődött a Fall Skirmish, ahol a magyar résztvevők mellett kisebb botrányok is kitörtek.

Szeptember 21-én elstartolt a Fortnite Fall Skirmish, ami ezúttal egy teljesen új formátummal érkezik, amiről alább olvashattok többet.

A Fall Skirmish-en is szurkolhatunk magyaroknak, Ruben és Era meghívást kapott

Heldeus | 18/09/20 08:38 Ezen a héten a Skirmish sorozat tovább folytatódik, a Summer Skirmish után érkezik a Fall Skirmish, a sorozat őszi kiadása, -ám itt már nem csak szimplán nagy pénzekről van szó; elborult feladatok, játékmódok keretei között gigantikus mennyiségű pénz a tét.

A versenyeken magyar résztvevőknek is szurkolhatunk, hiszen Ruben mellett Eragonist és Kriszhadvice is megküzdhet csapatával a fődíjért. Ezúttal viszont csak Ruben és Eragonist volt ott az első összecsapáson, ahol Ruben a csapattársával nem ért el pontot, míg Eragonist és az ő külföldi társa 2 pontot szerzett. A magyarok mellett természetesen rengetegen részt vettek a versenyen, egy ekkora minőségű és nagyságú tornánál pedig szinte elkerülhetetlen volt, hogy valaki megpróbál egy kicsit trükközni, jobban mondva, szó szerint csalni. Először is a 100Thieves igazolt játékosát, Kenith-et kell megemlítenünk, aki fogta magát és kilépett, mielőtt megölhette volna az ellenfele.

Akármennyire is undorító húzás volt, azért kicsit megbocsájthatunk neki, hiszen egyből utána rájött, hogy hatalmas hibát követett el és a Twitterén komoly bocsánatkérő kampányba kezdett, majd mindent megtett azért, hogy HD-ék megkapják a jól megérdemelt pontjukat, amit végül el is ért, így pénzdíjazás vagy a verseny szempontjából semmi nem történt, csak Kenith brandje sérült meg egy kicsit.

Ez lett volna a tegnapi verseny legnagyobb híre, de nagyon úgy néz ki, hogy hamar el fogunk róla feledkezni, hiszen egy másik duó úgy döntött, hogy még rosszabbat tesz: Stream snipe-olnak egy meccsen.

Ahogy a videóban is hallható, az egyik játékos végig nézte a hivatalos streamet, ami pont az ellenfelüket mutatta, így nem csak a HP-jukat, de a pozíciójukat is elmondta a csapattársának. A videó vége fele még vicceskedve azt is megemlíti, hogy ez tök olyan, mintha csalnának. Természetesen erre ők is rájöttek, hogy ez nem csak "olyan mintha", hanem tényleg csaltak, így gyorsan pusztítani kellett a bizonyítékot. Az összes klipet és a versenyről készített videót is gyorsan törölték, de egy szemfüles néző azonnal lementette és feltöltötte egy olyan helyre, ahol nem tudják leszedni. Súlyosbít a helyzeten, hogy NateHill egyáltalán nem kért bocsánatot és teljesen ignorálta a helyzetet, míg a csapattársa (aki elmondta az ellenfelek helyzetét és életerejét) megpróbált elnézést kérni Twitteren.

A magyarázat az volt, hogy azt hitte van delay a streamen (amit nem is értünk, hogy hogyan felejtett el az Epic, hiszen ez minden streamelt verseny alapja - a szerk.) és azért halkult el utána mert rájött, hogy hatalmas hibát követett el. Ezután szólt is az adminoknak és többször elnézést kért az érintettektől.

Reméljük, a jövőben több ilyen atrocitás már nem történik és megpróbálnak a játékosok a legjobb tudásuk szerint játszani, nem pedig különféle csalásokkal próbálkozni.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!