Red Dead Redemption 2 mellé ajándék Red Dead Online

Red Dead Redemption 2 mellé ajándék Red Dead Online

Itt a Red Dead Online. A GTA online-hoz hasonló multiplayer programot kap a jövő hónapban megjelenő Red Dead Redemption 2.

Ahogy mi is írtunk róla korábban, új megjelenések tekintetében elég bitang lesz az idei ősz, talán a legjobban várt játék a Rockstar Games berkeiben készülő Red Dead Redemption 2. A RDR 2 a fejlesztők elmondása szerint az eddigi legnagyobb projektjük, a legmonumentálisabb játékuk, ami még a GTA V-öt is túl fogja szárnyalni minden szempontból. Ennek egyik alappillére a tegnap bejelentett –roppant kreatív címmel rendelkező– Red Dead Online, ami a 4 éve folyamatos támogatást élvező GTA Online-hoz hasonló játék lesz.

Sok részletet még nem tudunk a játékról, de a fejlesztők elmondták, hogy akár egyedül akár barátainkkal is bele vethetjük majd magunkat a Red Dead Online-ba, ami megtart minden népszerű és jól működő elemet a GTA Online-ból, valamint az egyszemélyes történetmesélést vegyíti majd a kooperatív és kompetitív játékelemekkel.

A Red Dead Online-ért nem kell majd külön fizetnünk, minden RDR 2 vásárló hozzáférést kap majd a programhoz, ami sajnos nem a második résszel egy időben, hanem majd valamikor novemberben fog megjelenni, béta stádiumban. Erre a fejlesztők elmondása szerint azért van szükség, –mert bár ugyanabban a világban játszódik a két játék, és ugyanazokat a játékmechanikákat használják–, ők különálló, egymás mellett létező és fejlődő produktumként tekintenek rájuk. Azt is elmondták, tisztában vannak egy hasonló méretű online program indulásának lehetséges buktatóival, így a későbbi megjelenés ezek elkerülését is segíti.

A Red Dead Redemption 2 október 26-án, míg a Red Dead Online valamikor novemberben fog érkezni PS4-re és XBOX One-ra, hivatalos PC-s megjelenést továbbra sem ismerünk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!