Már játszható az Assetto Corsa Competizione korai hozzáférésű változata

Már játszható az Assetto Corsa Competizione korai hozzáférésű változata

Steamen már elérhető a versenyszimulátor rajongók egyik nagy kedvence, az Assetto Corsa család legújabb tagja, a Competizione.

A Kunos Simulazioni által fejlesztett Assetto Corsa versenyszimulátor még 2014-ben jelent meg PC-re és konzolokra egyaránt, viszont az időzítés nem volt a legszerencsésebb, hiszen akkoriban alig pár hónap választotta el a Project Cars megjelenésétől. Így, nagynevű kiadó nélkül a marketingkampánya sem volt a legnépszerűbb akkoriban, bár ennek ellenére a hardcore szimulátor rajongók kedvencévé vált. 2015 tavaszán még egy rendhagyó online versenyt is szerveztek, ahol bárki összemérhette tudását a játékban hazánk egyik leghíresebb autóversenyzőjével, Michelisz Norbival.

Még idén év elején érkezett a hír a széria folytatásáról, Unreal Engine 4 grafikus motort, az előzőnél is részletesebb fizikát, új licenszeket és minden eddiginél élvezetesebb vezetési élményt ígértek a fejlesztők. Az újonnan megszerzett jogoknak köszönhetően sokkal részletesebb pályákat, illetve Ferrari, Lamborghini és McLaren kocsikat is vezethetünk majd.

Az Assetto Corsa Competizione korai hozzáférésű változata ma debütált a Steamen, ahol a fejlesztők elmondása szerint a játék által kínált tartalom 40%-a érhető el. A maradékot havi frissítésekben kapjuk meg egészen februárig, majd a végleges program egy ingyenes frissítés formájában a 2019-es szezon Blancpain GT Series Championship-pel is bővülni fog. A Steam-en jelenleg 25 euróért érhető el a játék, akit érdekel, annak érdemes minél hamarabb lecsapni rá, hiszen ahogy haladnak a fejlesztők a frissítésekkel, úgy lesz mindig picit drágább a program, amíg el nem éri a végleges árát.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!