Légy az archetípusok segítségével még jobb Clash Royale játékos!

Légy az archetípusok segítségével még jobb Clash Royale játékos!

A Clash Royale-ban is találhatóak különböző típusú kártyák. Ha pedig megérted az összefüggéseket, még jobban megy majd a játék!

Annak érdekében, hogy sikeres Clash Royale játékos legyél, nem elég megtanulni, hogy melyik kártya mit csinál, esetleg begyakorolni egy-egy már előre összeállított pakli használatát. Természetesen ezt is nyugodt szívvel meg lehet tenni, mivel még mindig egy mobilos játékról beszélünk, amelyet az ember általában a szabadidejében játszik (vagy akkor, amikor unatkozik). Viszont, ha te többre vágysz, esetleg szeretnél komoly versenyeken is részt venni, vagy csak sikeresebb lenni a létramászásban, akkor érdemes mélyebben beleásni magadat a dolgokba. Kezdésként beszéljünk hát egy picit a különböző archetípusokról, amelyek a játékban megtalálhatóak.

A végtelenbe és tovább - Cycle paklik

Ha nem egy kő alatt éltél eddig, akkor valószínűleg hallottad már a Hog Cycle kifejezést. Ez a pakli ugyanis talán az egyik legismertebb a Clash Royale történelmében. Rengeteg ma már profi játékos próbálta ki és mászott vele ismertségbe. De miért is olyan jó? Nos, az alacsony elixír költségének köszönhetően a Hog Rider (ami a pakli aduásza) gyorsabban kerülhet le, mint mondjuk a másik játékosé. Ez azt jelenti, hogy te gyorsabban tudod megsebezni az ellenfél tornyait, hatalmas előnyre szert téve ezzel.

Lassan de biztosan előre - Beatdown paklik

Annak érdekében, hogy sikeres legyél a Beatdown paklikkal első körben szükséged van egy csipetnyi türelemre (na jó, inkább egy üstnyire). Itt a játék korai szakaszában fontos, hogy a megfelelő elixír cseréket hajtsd végre, de az még jobb ha előnybe kerülsz, mivel sajnos elixír előny nélkül nem biztos, hogy túléled az összecsapást. A Mega Minion segítségével a nagyobb tankokat tudod szétmorzsolni, a Lumberjack a kisebbekkel szemben lehet a segítségedre. Így kell szépen lassan kihúzni a dupla elixíres szakaszig, ahol kijöhet a pakli igazi ereje. Ebben az összeállításban a Golem az aduász, így mielőtt lepakolnád fontos, hogy legyen lent olyan egységed ami támogatni tudja majd. 

Csaljuk ki azt, amit lehet -  Spell Bait paklik

Ha Spell Bait paklit választasz magadnak, akkor abban a szerencsés helyzetben leszel összecsapásaid során, hogy folyamatosan nyomást gyakorolhatsz az ellenfeledre. Egymás után, gyorsan kell kiraknod a kártyáidat annak érdekében, hogy a másik játékos Log-ját, Zap-jét kihúzd. Amint ez megtörténik már mehet is le a Goblin Gang és a Goblin Barrel az ellenséges tornyokra! Ha a másik játékos esetleg leveri ezt a támadásodat, akkor fontos, hogy próbáld meg a te térfeled közepére csalni a lényeit, így egy Knight-al esetleg az Inferno Tower-el minden esélyét elveheted. Fontos, hogy tartsd kéznél a Rocket-et. Csak abban az esetben használd, ha garantáltan valami értékes dolog kerekedik ki belőle. 

Indulhat is a pakli kotyvasztás!

Ezek az archetípusú paklik nagyot szoktak menni mostanában, de van ám ennek egy igen jó oldala is! Összességében csak pár fontos kártyát tartalmaz egy-egy kombináció, így a maradék helyet úgy használhatod fel, ahogyan az neked tetszik! Kísérletezz, kotyvassz és szórakozz - tartsd magadat ehhez a mottóhoz és minden rendben lesz.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!