Különös technikával bír a Dragon Ball FighterZ-hez érkező régi-új Android 17

Különös technikával bír a Dragon Ball FighterZ-hez érkező régi-új Android 17

Megérkezett Android 18 régi társa, mondhatni a gyengébbik robot harcos, a 17-es számú is bekapcsolódik a harcba.

A Dragon Ball FighterZ következő karaktere bizony nem más, mint a sorozatból jól ismert robot páros férfi tagja, Android 17. A Bandai Namco a Tokyo Game Show alkalmával adott egy kis ízelítőt a rajongók számára, hogy mire is lesz képes, ha egyszer megjelenik. Rajta kívül még Cooler érkezik a játékhoz ebben a hónapban. Egyenként ezek a harcosok 5 dollárba kerülnek, azonban a FighterZ Pass előfizetői természetesen megkapják őket további költés nélkül.

A hivatalos leírás szerint Android 17 többféle technikával képes megakadályozni ellenfelét, hogy igazán kibontakozzon és messziről is lehetősége van a KI csapásokra, így szinte minden helyzetre van valami válasza. A legerősebb támadása a Super Electric Strike, amely egy nagyszabású energia örvényt jelent, és el lehet indítani földről, valamint levegőből is.

Az új harcosokon kívül kapunk még egy új pályát is, Space Arena néven. Az új DLC csomag szeptember 27-én érkezik a Dragon Ball FighterZ-hez. Android 17-el a választható karakterek száma már 27-re nő.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!