Boogie Bomber Airstrike, avagy az eddigi leglátványosabb koncepció item bemutató

Nap mint nap rengeteg újítással rukkol elő a közösség, –ám igen ritkán látni olyat, hogy valaki videót is készítsen hozzá!

Ha azon gondolkozunk, hogy milyen item illeszkedne még jól a játékba, akkor kitalálhatunk valami saját ötletet, vagy felmehetünk a különféle közösségi fórumokra, ahol százával jönnek velünk szembe a jobbnál jobb elképzelések. Az igazán kreatívakról időnként mi is beszámolunk; sok olyan van közöttük, amik tényleg jobbá tehetnék a játékot.

Vannak viszont olyanok, amiknél nem is az elképzelés, hanem az ábrázolás az igazán rendhagyó, a most következő Boogie Bomber Airstrike nevű item pontosan ilyen. Az alkotója egy videót készített a tárgy –vagy inkább szolgáltatás– működéséről!

Boogie Bomber Airstrike: Item Concept Video. More fun than practical - call in the Boogie Bomber to drop some major funk on the battlefield. from r/FortNiteBR

Magában az ötletben egyébként fantázia is van rendesen, csak szerintünk nem épp ezekkel a számokkal. A 100 méteres hatókör egy picit túl sok a 10 mp-es táncidőhöz képest, –ugyanis annak érdekében, hogy a társainkra vagy ránk ne legyen hatása elég messze kell tartózkodnunk a becsapódástól, de ezt a távolságot 10 másodperc alatt nem biztos, hogy le lehetne dolgozni, maximum Grapplerrel vagy Launch paddel. Egy kisebb hatókörrel a tárgy talán még hatékonyabb lenne, bár tagadhatatlan, hogy így is igen op-nak hangzik.

A 2017-es év végén és az idei év elején a Boogie Bomb maga számos nerfen esett át, ugyanis annyira erős volt. Eleinte zöld ritkaságú volt, és 10 másodpercig táncoltatta a célpontját, függetlenül attól, hogy kapott-e sebzést vagy sem. Akkoriban, mindenki Boogie Bombbal rohangált, elvégre ha sikerrel rádobtuk valakire, szinte garantáltan halálát lelte.

Természetesen a Boogie Bomber Airtstrike-ot a megalkotója, The-Final-Hoss Legendary itemnek álmodta meg, ami 50v50 exkluzív lenne. Rettenetesen erős counter lehetne a végjáték során, amikor már a csapattagok többsége egy relatíve kisebb területen helyezkedik el.

Nektek tetszene ez a tárgy a játékban? Kellően beteg ahhoz, hogy bekerüljön a BR szigetre!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!