Így néz ki a Fall Skirmish klubjainak tabellája az első nap után

Így néz ki a Fall Skirmish klubjainak tabellája az első nap után

Rubenék csapatának a helyzete jelenleg nem olyan fényes, KriszhAdvice bandája viszont elég jó helyet húzott be!

Múlthét pénteken elindult az Epic Games legújabb, igencsak különlegesnek mondható versenysorozata, a Fall Skirmish. A hat hetes verseny során összesen 10 millió dollár talál majd gazdára, a meghívottak száma pedig minden eddiginél nagyobb, 5 klubban 500 játékos mérkőzik meg egymással. A verseny felépítéséről és lebonyolításáról, valamint a pontozásról az alábbi cikkünkben olvashattok részletesen.

A Fall Skirmish-en is szurkolhatunk magyaroknak, Ruben és Era meghívást kapott

Heldeus | 18/09/20 08:38 Ezen a héten a Skirmish sorozat tovább folytatódik, a Summer Skirmish után érkezik a Fall Skirmish, a sorozat őszi kiadása, -ám itt már nem csak szimplán nagy pénzekről van szó; elborult feladatok, játékmódok keretei között gigantikus mennyiségű pénz a tét.

A pénteki napot az úgynevezett Competitive kihívással nyitották meg, ahol a klubbokból az Epic Games kiválasztott néhány játékost, akik ezután kineveztek maguknak egy duo partnert. Ruben és Eragonist ezúttal nem együtt játszottak, hanem mindketten egy-egy külföldi játékos oldalán néztek farkas szemet a másik 98 játékossal. Ruben Skyyarttal szerepelt, míg Eragonist FailRush támogatásával próbált szerencsét. KriszhAdvice ezúttal nem került be a mérkőzésekbe, ő kommentátori képességeivel emelte a magyar nézők számára az élvezeti faktort. 

A közvetítés során csak a játékosok pontjaira derült fény, a klubok helyezései nem kerültek szóba. Azonban ennek az összeszámolása is elérkezett, az eredmény pedig a magyarok számára egyelőre eléggé megoszló.

  1. Bush Bandits – 690 pts
  2. Dusty Dogs – 540 pts - KriszhAdvice klubja
  3. Fort Knights – 420 pts
  4. Rift Raiders – 340 pts
  5. Lucky Llamas – 275 pts - Ruben és Eragonist klubja

Jól látható, hogy a Lucky Llamas jelen pillanatban kissé szorult helyzetben van, de nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy mindössze egyetlen egy Competitive mérkőzés ment csak le, illetve az eheti Trial forduló csak most zajlik. Ebben a fordulóban a klubok tagjainak squadokba kell verődniük és a standard Squad várólistán elindulva a lehető legnagyobb számú gyilkosságot kell felmutatniuk egy meccsben. Erre egészen a következő Competitive forduló kezdetéig, tehát péntekig van lehetőségük, ami azt jelenti, hogy sokan valószínűleg éjjel-nappal ezt fogják nyomni.

A magyar srácok formációja egyelőre nem ismert, de minden bizonnyal egy igen erős négyes tagjaiként fognak megjelenni. A tét ebben a fordulóban is 45 ezer dollár, és 325 klubpont, ami bődületesen sok. Az alábbi képeken megtekinthető, hogy kik és mennyi pontot szereztek klubjuknak múlthét pénteken.

Európa (Hold the Throne - Group 1)

Amerika (Hold the Throne - Group 2)

A harc csak most kezdődött el igazán, alig várjuk, hogy az Epic Games a következő hét részleteit is felfedje. Egyelőre annyit tud, hogy a most pénteki Competitive forduló Solo formátumot fog követni.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!