Megjött a hatodik szezon első teasere, egy DJ láma

Megjött a hatodik szezon első teasere, egy DJ láma

A mai nap 1 millió Ft-os kérdése, hogy ez vajon mégis mi lehet?

Elérkeztünk az ötödik szezon totális végéhez, a hatodik szezon 27-én azaz csütörtökön veszi kezdetét. Egész eddig semmilyen utalást nem kaptunk az Epic-től arra vonatkozóan, hogy mit tervez a hatodik szezonban; a következő évad marketingje egyértelműen gyengébb, mint az ötödiké. Legalábbis a real life marketingje, a játékon belül ugyanis épp a lilán foszforeszkáló Loot Lake gerjeszti a feszültséget.

No, de az Epic pontban 16:00-kor közzé is tette az első teasert a hatodik szezonra vonatkozóan.

És hogy mi ez? Egy DJ láma, a megosztó szöveg pedig azt jelenti, hogy "Minden nagyszerű bulinak szüksége van egy DJ-re. 3 nap van hátra a hatodik szezonig." Könnyen elképzelhető, hogy a következő szezonban a partizás, bulizás lesz a középpontban, –bár hozzászokhattunk már ahhoz, hogy amit az Epic elhint a felszínen, annak szöges ellentettjét valósítják meg a mélyben! 

Nem mehetünk el viszont amellett, hogy a láma nem egy igazi láma, hanem egy ember ilyen maszkkal a fején, tehát alighanem a következő Battle Pass-ban fogunk kapni majd egy láma fejű karaktert, –amire valljuk be, már régóta vágyott a közösség! Ez a fajta teaser egyébként magyarázatot adhat az adatbányászok által előásott "MusicPacks" mappára, továbbá azt is könnyen észrevehetjük, hogy olyan, mintha a kockában lenne ez a partiarc.

Bármi is lesz ismét a fő esemény, a következő két napban további teaserek várhatóak, hasonlóan az ötödik szezon kezdetéhez.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!