Jól járnak, akiknek már megvan a Kanonenjagdpanzer!

Jól járnak, akiknek már megvan a Kanonenjagdpanzer!

Fontos, hogy tisztában legyél ezekkel a részletekkel, ha már megvan a KanonenJagdPanzer!

A Kanonenjagdpanzer 105 egy új német prémium tankvadász lesz, amit október 3-ától vásárolhatnak meg a prémium felhasználói fiókkal rendelkező játékosok, a többieknek pedig október 10-étől nyílik lehetősége erre. A tankvadász ára megközelítően 35 euró lesz. Fontos, hogyha már megvan a Kanonenjagdpanzer, akkor tisztában légy a következő részletekkel!

Minden, amit tudnod kell a KanonenJagdPanzer 105-ről!

Minden, amit tudnod kell a hamarosan boltokba kerülő 10,5 centiméteres löveggel felszerelt német tankvadászról!

Ha már megvan a Kanonenjagdpanzer, akkor erre számíts!

Azok a játékosok, akik a régi 90 milliméteres löveggel felszerelt páncélvadászukat a 105 milliméteres ágyúval ellátottra cserélnék, a Player Support rendszerén keresztül jelezhetik majd igényüket, –ráadásul egy egyedi Kanonenjagdpanzer 105 stílust is kapnak hozzá. Ha megtartanád a régit, akkor az újat 50%-os kedvezménnyel veheted meg. Végül, de nem utolsó sorban pedig ha még nincs meg, de szeretnéd az álcafestést, akkor az Ultimate vagy Supreme csomagot kell majd megvenned hozzá.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.