Videón az első 14 Fortnite Pop! figura

Videón az első 14 Fortnite Pop! figura

A korábbi leak igen pontosnak bizonyult, de így is bukkantak fel új karakterek!

A nyár elején érkezett a hír, miszerint az Epic Games partnerséget kötött a Pop! figurákat is gyártó Funkoval, a cég pedig számos terméket fog előállítani a palettáján megtalálható kínálatból a Fortnite témájára szabva. Korábban kikerült az internetre egy kép, amin további 11 Pop! figurát láthattunk, olyanokat, mint a Skull Trooper, vagy Omega.

Ez a kép igen pontosnak bizonyult: a figurák döntő többsége ugyanis hamarosan piaci forgalomba kerül, a Funko nemrég egy videót tett közzé az érkező figurákról.

A cég hivatalos honlapján sem említenek pontos megjelenési dátumot, csak annyit írnak, hogy "soon", vagyis hamarosan. Az első ígéretek az idei karácsonyi időszakra vonatkoztak, tehát november, december magasságában várhatóak a figurák. Az alábbi képen egy helyen tekinthetjük meg az összes újdonságot, még két kulcstartó is érkezik. Viszont felmerül bennünk egy nagy kérdés: hol van Rex?

Rex Pop! figurája volt a legelső, amit bemutatott a Funko, ennek ellenére itt mégsem láthatjuk. 

Rex mellett továbbá nem hivatalosan feltűnt Tricera Ops is, –de ő sem jutott el a hivatalos kiadásig.

Hogy ez miért van, azt sajnos nem tudni, –de bízunk benne, hogy a paletta még mindig nem teljes, és a Funko ezt a két figurát is piacra dobja majd. Az is előfordulhat, hogy a bábuknak több generációja lesz, a két dinoszaurusz pedig egy másik hullámmal érkezik majd. Bárhonnan is nézzük, ez a 14 karakter is zseniális: nekem a Black Knight-ra már nagyon fáj a fogam.

Nektek tetszik valamelyik?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!