D0cc hamarosan akár a Sprout-ban is játszhat!

D0cc hamarosan akár a Sprout-ban is játszhat!

 ChrisJ legjobb tudomásai szerint a fiatal tehetség csatlakozhat a Sprouthoz.

A korábban zűrökkel teli d0cc úgy látszik végre profi közegben is bizonyítani tudott. Rengeteg galibát okozott –mind a FACEIT-nek, mind az FPL játékosainak– a fiatal tehetség, ugyanis sokáig nem használta a mikrofonját, és elég érdekes magyarázatot adott erre. Egyszer a FACEIT ennek véget vetett egy szavazással, viszont ezt követően meghívták magukhoz Hollandiába, ahol úgymond LAN körülmények között bizonyította be rátermettségét játékra d0cc. Ezután visszakerült a profik közé, ahol tovább fejlődhetett.

Hosszú idő után végre megismerhettük a titokzatos D0cC-ot!

LAN körülmények között tesztelték, ahol még beszélni is tudott.

Úgy tűnik, hogy ez a fejlődés olyannyira eredményes volt, hogy a Sprout csapata fel is figyelt rá. A jelenleg kettő dán (PERCY, NaToSaphiX) és három német (Spiidi, denis, faveN) játékossal felálló Sprout a világranglista 58. helyén áll. A csapat az ESEA MDL európai ligájában szerepel, tehát ha d0cc valóban érkezne a Sprouthoz, akkor nem is gyenge körülmények között játszana. Az egész sztorit egyébként a holland sztárjátékos, chrisJ indította el, miután megkérdezték tőle a streamjén, hogy mit gondol, d0cc helyet kaphat-e egy nagyobb csapatban, amire a válasz az volt, hogy minden tudomása szerint a Sproutba fog igazolni. 

Arról, hogy d0cc érkezésekor ki távozhatna a csapatból egyelőre még nem érkezett információ, viszont a szurkolók szerint PERCY távozása a legvalószínűbb. A dán játékos mostanság nem nagyon találja önmagát, –így érthető lenne a váltás.

Mindenesetre mi nagyon kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ebből az ügyből és reméljük, hogy a fiatal d0cc profi körülmények között is bizonyíthat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!