Több érdekességet is rejt magán az új Dark Bomber skin

Több érdekességet is rejt magán az új Dark Bomber skin

Könnyen lehet, hogy a karakternek még komoly szerepe lesz a szezon során!

A mai napon a Battle Royale módba megérkezett az egyik legsejtelmesebb promóciót kapott skin, a Dark Bomber. Az outfit még az ötödik szezon tizedik heti extra töltőképernyőjén tűnt fel, azóta pedig az adatbányászok folyamatosan azon dolgoztak, hogy minél többet megtudjanak a róla.

Összességében egy leak érkezett a skinről, kettő pedig a csákányáról, a legutolsó most szerdán volt, a patch utáni szokásos skin leleplezések során. De az Epic Games a Dark Bomber skint sikeresen eldugta az adatbányászok elől, mindössze a hozzátartozó csákányt láthattuk meg aznap. Ma éjjel viszont, az Item Shop váltásánál bekerült a karakter kinézet is!

Többé nem csak egy legenda, Dark Bomber elérhető az Item Shopban

Az oly sokszor emlegetett, és sokak által várt skint felfedte az Epic Games!

Mondanunk se kell, hogy a közösség már nagyon rá volt pörögve erre a skinre, ami érthető is, elvégre ilyen szintű promóciót csak a heti küldetések teljesítéséért járó outfitek szoktak kapni. A Dark Bomberen viszont az Epic elrejtett néhány érdekes apróságot is. Kapásból a táskáján észrevehetünk egy kulcstartót a kockából, amiért a közösség már el is kezdett kampányolni, hogy adják ki a valóéletben is!

Illetve nem kell nagy megfigyelőnek lennünk ahhoz sem, hogy észrevegyük a vulkánokat a ruháján. Ez akár valamilyen célzásértékkel is bírhat, például, hogy a világ, ahonnan a kocka érkezett, romokban hever. Olybá tűnik, hogy a vulkános teóriák a lebegő sziget első rúna kitépésével megdőltek, a vulkánnak hitt modellek ugyanis a rúna körül megjelenő kisebb kürtőket testesítik meg, de ettől még valamilyen szerepe lehet majd a vulkánoknak a háttértörténetben.

Tekintve, hogy a skin "bejelentése" egy töltőképernyővel történt meg, jó eséllyel neki még lesz valamilyen szerepe a háttértörténetben, könnyen lehet, hogy a harmadik, vagy negyedik heti háttérről többet tudunk majd meg. Persze a közösségnek sem kellett sok idő ahhoz, hogy remek dolgokat kezdjen el alkotni az új skinnel!

Egy ügyes kezű rajongó nagyszerű plakátot készített a képzeletbeli Dark Bomber vs. Brite Bomber összecsapáshoz!

Special Bomber themed Fitenite from r/FortNiteBR

Persze a Shadow Stone-ok használata közben lőtt képek sem maradhattak el!


Volt olyan, aki egy másik skinnel mosta össze a dolgokat, Cudss a Skull Trooperhez készített egy halloweeni hátteret az új csákány kíséretében!

De persze felvetődött néhány teljesen jogos kérdés is, mint például, hogy a Rainbow Smash 1500 V-buckba került, gonosz testvére pedig már csak 1200-ba.

Rip Rainbowsmash from r/FortNiteBR

De ugyanez elmondható arra is, hogy a Dark Bomber különálló skinként jelent meg, míg a Tomatohead megszerezhető style-ként kapta meg a törzsvezető kinézetet.

Why is a direct copy recolor a separate skin, but the Tomatohead redesign that actually has a new 3D modeled texture a selectable style? from r/FortNiteBR

Végül pedig egy videó arról, hogy a csákány szarvai hogyan is változnak a gyilkosságok esetén. 5-6 killnél azért már eléggé dühbe jön!

Thunder Crash's horns light up at 1 kill and gradually grow in size until you hit 6 kills. from r/FortNiteBR

Nektek hogy tetszik az új szett, elégedettek vagytok vele?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép

Kövess Minket!