A T-Pose talán az eddigi legnagyobb sikert arató emote

A T-Pose talán az eddigi legnagyobb sikert arató emote

A játékosok sorra használják ki a mozdulatlanság előnyeit!

Egy-két nappal ezelőtt a Fortnite-ba is bekerült az ominózus T-Pose, ami a Dark Souls után már annyi játékban feltűnt. A fejlesztők madárijesztő skinekkel együtt tették be a boltba, –ennél nagyszerűbb fogást pedig nem is csinálhattak volna, a kettőnek a kombinálása ugyanis zseniális helyzeteket szül. Rengeteg játékosnak egyszerűen nem is tűnik fel, hogy több alkalommal is egy hús-vér ellenfél mellett szaladnak el, aki persze aztán meglepetésszerűen megöli őket!

A Reddit az elmúlt napokban az ilyen videókkal volt tele, –és még most is fellelhető néhány!

Don't Touch My Crops from r/FortNiteBR

Don't mind me... just your average scarecrow Halloween decoration from r/FortNiteBR

Sok olyat is találni, amelyekben a játékosok nem is valamelyik madárijesztő skint viselik, ennek ellenére is az ellenfelek elszaladnak mellettük!

How... I wasn't even blending in... from r/FortNiteBR
'These items are cosmetic only and grant no competitive advantage' from r/FortNiteBR

Az utóbbi videónál persze elég nagy távolság volt a két karakter között, –plusz még a vihar is ott volt, mint zavaró körülmény–, de lehetősége így is bőven lett volna az ellenfélnek, hogy észrevegye a lesben álló John Wicket! 

Ez az emote egyébként egész csapatokat is képes megbolondítani!

T-Pose Too OP Please Nerf from r/FortNiteBR

Olyanra is láthattunk példát, hogy két ellentétes squad állt egymással szemben, és csak tartották az emote-ot! Bárhonnan is nézzük: ez egy remek húzás volt az Epic-től, még ha minimálisan is, de továbbszínesítette a játékmenetet, és kovácsolta a közösséget! Még azt sem lehet mondani, hogy drága emote-ról beszélünk, ugyanis 200 V-buckért lehetett beszerezni, –így nem is csoda, hogy annyian rákaptak!

Ti megvettétek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép

Kövess Minket!