Maikelele és Pronax hamarosan egy nemzetközi csapatban folytathatja!

Maikelele és Pronax hamarosan egy nemzetközi csapatban folytathatja!

Jelenleg nem igazán teljesít jól a svéd alakulat, így a veterán duó különválhat a többiektől.

A dbltap forrásai szerint pronax és Maikelele úgy döntött, hogy a jövőt inkább egy nemzetközi csapattal képzelik el, mint a jelenlegi Chaos Esports Clubbal. A pletykák szerint egyelőre még maradnak a gárdánál, de bármilyen ajánlatot elfogadnak egy nemzetközi csapattól, ha valaki megkeresi őket.

A Chaos Esports Clubbot, régebben Digital Chaos-ként ismerhettünk, amikor májusban beléptek a CS:GO-ba az Enyoy leigazolásával. Az eredeti ötösben a két veterán mellett pyth, jayzaR és benny játszott. Azóta mindhármójukat lecserélték pronaxék, helyettük pedig jelenleg FREEDDyFROG, Relaxa és PlesseN játszik a csapatban. Mindkét lineup elég gyengén szerepelt és hamar kiestek a FACEIT Major londoni openjéről is.

A két elbukott, teljesen svéd csapat után valószínűleg nem véletlenül szeretnének egy nemzetközi szervezet tagjai lenni, hisz mindketten úgy gondolják, hogy még bőven van bennük szufla karrierük folytatásához. Valószínűleg nem kell bemutatunk egyikőjüket se mélyebben, hisz pronax háromszoros Major győztes, míg Maikelele rengeteg időt töltött azzal a NiP-pel, aki dominálta a szcénát a fnatic-kal karöltve. A Vitality-s történet lezárása után nem igazán tudjuk elképzelni, hogy kikkel alakíthatnának csapatot, de ScreaM mellett például Kioshima és draken is elérhető lenne számukra, ami mellett egy újonc FPL játékost is berakhatnának a rosterbe. Természetesen ez még mindig pletyka szintjén mozog, de egy újabb teljesen nemzetközi gárda könnyen felrázhatná kicsit a top 30 életét.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!