Kiesés szélén a HellRaisers, a Sprout ellen kell ma bizonyítani

Kiesés szélén a HellRaisers, a Sprout ellen kell ma bizonyítani

Utolsó meccsük is lehet a mai a HallRaisers számára, a szakadék széléről kell visszahozni a kijevi versenyt.

Ahogy tegnap olvashattátok, nem sikerült fényesen a HellRaisers számára a StarSeries & i-League hatodik szezonjának kezdete, majd az esti sorsoláson az ENCE csapatától vereséget szenvedő TYLOO-t kapták ellenfelükként. Nézzük a kijevi verseny második napjának eredményeit:

HellRaisers vs. TYLOO - Overpass

Az Imperial elleni vereség után mindenképpen egy jó meccs kellett a HR-nek, hogy versenyben maradjanak. Overpass lett a Bo1-es mérkőzés pályája, ami az elmúlt három hónap statisztikái alapján a HellRaisers legerősebb pályája - olyan csapatokat is elkaptak itt mint a North vagy a Gambit - míg a TYLOO keveset is játszott Overpass-on és még kevesebbszer tudott eredményes is lenni. Az első pisztolykörben mégis a Glock-ok bizonyultak erősebbnek, a HellRaisers-nek csak a fegyveres vásárlásokkal sikerült a TYLOO támadásait hárítani és felzárkózni 3-3-ra. A teljes félidőt a pár körös adok-kapok jellemezte, hogy végül 8-7-es HR vezetéssel érkezzenek meg a csapatok a térfél cseréhez.

Ez a minimális előny amit ANGE1-ék CT oldalon tudtak kiépíteni általában nem szokott túl biztató lenni, főleg, hogy a BnTeT vezette TYLOO a második pisztolykört is megnyerve ismét át tudta venni a vezetést, az állás 8-10 volt. Nem igazán sikerültek a támadások a HellRaisers-nek, a CT-k többször is agresszív push-okkal lepték meg ellenfelüket, így Bencééknek gyakran már 1:20-nál emberhátrányból kellett volna valamelyik rakót betámadni, ami mondanom sem kell, nehéz feladat volt, főleg, hogy a BnTeT és xccurate páros megállíthatatlannak tűnt a védekező oldalon. Összesen három kört tudott a HR csapata támadni, így a végeredmény 11-16 lett Overpass-on.

További eredmények: 

  • OpTic 16 - 2 BIG
  • compLexity 9 - 16 Renegades
  • Sprout 12 - 16 Vega Squadron
  • ENCE 16 - 12 Imperial
  • CyberZen 1 - 16 mousesports
  • Fragsters 16 - 11 Gambit
  • North 12 - 16 NRG

A StarSeries & i-League hatodik szezonjában nincsenek ott az igazán top csapatok - nincs sem Astralis, Na'Vi, Liquid és FaZe sem - így a HellRaisers-nek illene minimum a hazai közönség elé, a rájátszásba jutnia, ehhez hibátlan három mérkőzés kell, ma a papíron könnyedén verhető Sprout-ot kell legyőzniük, különben búcsúznak a versenytől. A BIG és a compLexity pillanatokkal ezelőtt fejezte be a meccsét, ahol a BiG győzedelmeskedett, míg a mousesport, ENCE, NRG és Fragsters négyes közül ketten ma fixen a rájátszásba jutnak.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!