Robottal bővül az Esport1 csapata

Robottal bővül az Esport1 csapata

Elindítottuk az Esport1 Facebook chatbotját, ami segít eligazodni Nektek az e-sportvilág híreiben!

Nem olyan rég a Facebook oldalunk egy nagyszerű újítást kapott, elkészült rá ugyanis az Esport1 chatbotja, ami számos dologban lesz majd az érdeklődők segítségére. Például feliratkozhattok értesítésekre, eldönthetitek, hogy napi vagy heti szinten szeretnétek egy összefoglalót kapni a nagyvilág e-sport híreiről, de emellett természetesen ugyanúgy megmaradt a lehetősége annak, hogy egy adminnal vagy szerkesztővel is beszéljetek.

Most pedig vegyük át hogyan is működik az egész! 

Első lépés: Kezdeményezz egy üzenetet az Esport1 Facebook oldalán!

Egy ilyen ablak fog felugrani, a kezdéshez pedig nyomj az Indítás gombra! Amennyiben szeretnéd az egész beszélgetést elölről kezdeni, akkor a beállítások (kis fogaskerék a jobb felső sarokban) alatt válaszd ki a beszélgetés törlése menüpontot.

A következő lépésnél megadhatod, hogy milyen rendszerességgel szeretnél értesítéseket kapni az e-sport hírekről: naponta, hetente vagy semmikor.

A napi értesítések minden nap 16:00-kor érkeznek, a heti értesítések pedig minden péntek 16:00-kor. Természetesen nem az összes megjelent cikkről fog csipogni a telefonod, a következő lépésnél beállíthatod az érdeklődési körödbe eső témákat is! Az érdeklődési köreimre kattintva a következő ablak ugrik fel:

A módosítás gombra nyomva a témakörök szerkeszthetővé válnak, a pipát kivéve mellőlük az adott témáról már nem fogsz értesítést kapni!

A funkciók azonban ennyivel természetesen nem érnek véget, van még néhány lehetőségünk!

Amikor megkapod a napi friss híreidet, valahogy így kell, hogy kinézzen nálad Messengerben:

Az Elolvasom gombot megérintve, egyből a cikkre ugrasz, ha pedig szeretnéd a hírt a haverokkal megosztani, akkor jöhet a Posztolom, amivel a hírfolyamodra tudod küldeni a hírt. Ha csak privátban akarod a baráti Messenger chat csoportban körbeküldeni, akkor a Share gomb a te embered!

Az "Admin kapcsolása" használatával kérheted az egyik admint, vagy akár szerkesztőt, ha olyan kérdésed lenne. A "Beállítások" menüpontban pedig újra visszatérhetsz az érdeklődési köröd szerkesztéséhez, vagy megszüntetheted a feliratkozásodat! A botunkkal nem fogod tudni megbeszélni az élet nagy problémáit, ellenben segít abban, hogy egyetlen érintéssel megkapd azokat a híreket, amik téged érdekelnek!

Reméljük hasznodra vált ez a kis útmutató, hamarosan pedig Téged is a feliratkozók táborában köszönthetünk! Ehhez nem is kell mást tenned, mint IDE KATTINTANI.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!